[援交女友(PTGF)] We7釣左件中女出黎爆房

今日去試左,其實年齡比中女仲大,1千試過就算,大家吾好期望太高,叫做糸正宗陀地,但有無老公就吾知,拒估計每日收工後如有客都會出來
& s+ o! e4 W9 i$ o4 |2 S% m" J5 ~; G1 G8 I9 G! j" t
補充內容 (2022-12-16 23:14):+ y/ l/ `% n& Q( a1 J' k8 U
外表保養比實際年齡小,后生時估計几靚女
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 cheu ##301 的帖子
+ `8 K$ C( `5 b: a% k( |
( D& i! b$ M; r2 V  v0 _你有無無套內射

good...good...

可以pm Wechat 嗎

師兄們,可分享w7我嗎

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子
: K, o# _$ P; ^3 c7 L# A5 r) E* i4 @7 J6 ~' O" w4 }& e, x
可分享w7我嗎

用手機回應 oldman1963 #302 的帖子
4 e' g  |/ c+ r& G: ]$ n% b3 R9 _( l& ?) I# Y/ j
內射佢超正

人妻陀地兩個元素已經會有一大班師兄想搓搓佢

回復 cheu ##301 的帖子. C: v. `  {$ ^0 F7 {7 b

" q' h, p. [3 H; A/ I7 XC兄, 可以提供聯絡方式, 謝謝

可pm聯絡嗎?謝謝

: ^2 z# n1 T1 q有,后尾拒再约我,我無去。拒取消左我W7,早几日我又加番拒,拒其實年齡好大下,
1 }/ B6 H# N+ Y7 l9 S' d6 V
" m, @' `; y  O: `  A" }補充內容 (2023-9-1 18:00):
4 F$ X# l" g0 U所以大家吾好太高期望,開房時我睇到拒身份証5 ^# r: E8 q4 C! O6 w: G
! V4 {4 ~" c: x+ G. }  \
補充內容 (2023-9-1 18:01):: ~) H$ _% u2 \! n% J' l
開房時我睇到拒身份証

用手機回應 ChCh #312 的帖子- C% W' R, B- o: t$ B
' J2 z2 m0 b5 @9 e+ X: j+ P% t) |1 M
有冇4字頭?

4到尾年,有小小肥,不過保養得還可以,而且拒都楝人做,始終可能吾係全職,望落去係人妻Fee,..係正宗陀地

賢仔call馬 發表於 2022-2-7 01:52
% _) x, G7 J4 b. ~話說早排無聊玩下we7: P8 j( q! F5 j4 W0 u
無意中釣左件中女。傾落先知原來想搵快錢。疫情下佢收入大減。為左生活同家庭。只好 ...
" M- h: Q5 ]( O+ S/ `$ r
師兄你點樣喺wechat度釣?

回復 ChCh ##312 的帖子
5 C' S: F) Y% h' f: q' H1 s  E+ `" V) p  x6 z
年紀係大,間中約出來內射,都係一個唔錯選擇

回復 oldman1963 ##316 的帖子: A, ^  q9 f3 u; t
4 b$ @5 B4 t9 y1 Y7 }9 }# G
睇拒吾出,五張野仲好多水,

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子
# P, E5 i0 j" L2 [9 U3 `( W5 D. v$ d; E  G$ a1 l3 Q
正呀,師兄

用手機回應 ChCh #317 的帖子- N. E8 D2 I3 d/ g3 R
1 }- T% w& ~" c" P
成5張🫢睇返佢張相,即刻諗起李若彤嗰個type

回復 ChCh ##312 的帖子+ o6 ?3 ^6 O/ A2 e: Y! q- m; L

( {! j+ M& J& sC兄, 有興趣, 可以提供聯絡嗎