樓主: littleqiang

[曼谷] 曼谷现在很多之前关闭的店都开门了

this is a very good news
依家有得去都都唔去住 因為好多女都兩年冇開工返咗鄉下養肥晒 等過多一段時間興旺返先去
只望疫情快D過
Wish to go!
thank for update. do keep us posted
回復 garypink ##75 的帖子

泰国的兄弟们有福了
有些店偶尔都有跳舞了,不过不是每天都有
This is really a very good update
Thanks for the sharing
我都想去不過有排都唔得啦
困在香港走唔到
回復 littleqiang ##1 的帖子

沒想到蛇美也會開
回復過去光景要一段時間
回復 littleqiang ##1 的帖子

多謝師兄分享 希望能趕快去
蛇美囡囡增加咗少少

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
hkcolumbus 發表於 2022-2-26 12:08
蛇美囡囡增加咗少少

7日Phuket sandbox 後,又到咗曼谷6日,去咗蛇記4次,每晚蛇美裡面就10幾條女,出面就妖氣沖天,得嗰十幾條女,食用率會有幾多?
樓主話有50幾件女,你加埋出面啲妖同客都冇50幾人呀!
上面仲話多咗女,多咗去邊度? 唔通我去咗錯第二間蛇記 ?
同蛇美裡工作嘅人傾談,佢哋都話有排都唔會回復舊觀,
可以講蛇美暫時巳死,我轉去玩曼谷一樓一同日式,遲啲出份詳細報告比大家。 1645783663977.jpg
athrun66 發表於 2022-2-26 12:59
7日Phuket sandbox 後,又到咗曼谷6日,去咗蛇記4次,每晚蛇美裡面就10幾條女,出面就妖氣沖天,得嗰十幾 ...

你周五或是周六晚上8店左右再去看看,周末比平时要多很多。
littleqiang 發表於 2022-2-26 16:22
你周五或是周六晚上8店左右再去看看,周末比平时要多很多。

我2月19日星期六到曼谷,夜晚8pm 到蛇記,越坐越小女呀C-Hing,最多嗰陣都係得廿零條女,我今晚再去睇吓,或者有奇蹟出現
athrun66 發表於 2022-2-26 12:59
7日Phuket sandbox 後,又到咗曼谷6日,去咗蛇記4次,每晚蛇美裡面就10幾條女,出面就妖氣沖天,得嗰十幾 ...

師兄間布吉酒店泳池唔錯,係邊間?
阿力達 發表於 2022-2-26 21:40
師兄間布吉酒店泳池唔錯,係邊間?

C-Hing 係喺 Kamala Beach Cape Sienna
嘅  one bedroom ocean view pool villa , 佢哋房嘅海景係好正👍

師兄,想問下布吉咩環境?三月想去下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 09:55