[援交女友(PTGF)] 疫情搵女交流區(1)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

發覺原來唔少師兄都有興趣搵女出黎交流下
9 d- d3 N, V" P+ N, c2 z所以開個post交流下心得9 g6 |  p! }, {2 X$ w; c
講明先。此post純粹比各位師兄交流約女搵女有咩心得。我就唔會開group或pm要師兄們任何資料同交換女女- y4 p0 k& u( Z$ {
始終每個女女都未必想公開。有興趣係度吹下水既。歡迎各位分享下自己既意見。切勿罵戰。謝謝
( g! N+ W# w+ F3 ?" `4 w! d# P8 s3 F7 _
講左咁多廢話。小弟可以分享下呢個疫情之下有咩搵女心得。當然有好多高手係度食過唔少好野。自問亦唔係教人。只係分享比大家知。小弟就係wechat搵開女。原因好簡單。因為其它交友app大多數都係出黎做既印賓。或者後生女搵同等年紀出黎。點會輪到我地呢d醜男搵到食。相反wechat附近的人就真係成日有驚喜。比較多中女人妻係度。當然樣貌就見仁見智。不過小弟不嬲對中女人妻有特別喜好。而且中女一般玩得好放。唔係o靚妹仔比到既感覺6 a2 `5 c. W/ ~% S) D& s1 `5 @
( P7 r% E' E  h6 f9 u& K1 ^6 Y& @
先簡單講下點樣搵女。首先好多師兄都有感覺就係點解我add,人地say hello會成日收唔到回覆。原因不出兩個。一個就係你本身沒頭像。呢個己經會大大減分同埋係女人立場係驚騙子唔知想做乜。所以唔會理你。。第二個原因就係唔好期望咁大啲女會覆你。正所謂漁翁撒網。我自己統計過平均你add 10條女先會有1個覆機。而且好大機會撞板。所以耐性好重要
. u! ^% Q; Q+ e: ^$ n5 V6 Y, w2 Z1 Q- B: V( @; {/ `
咁可能會有師兄會問。下,我出黎搵食點可能點自己頭像。咁我可以話比你聽。沒人叫你自拍正面個樣比人睇晒架。正如啲女影相都會p圖側面比你睇啦。沒人叫你咁老實架喎。。當然你係怕撞到熟人既。咁驚青就乜都唔使玩
' Z1 G. S6 ^4 J: l8 t
& i& E9 S1 V8 Q+ w4 O0 F4 W0 }
搞好頭像之後就講下點樣搵到女傾計,首先漁翁撒網不斷搵人say hello,當然你見到有部份沒頭像或者放假相既你可以慳番啲時間。但係根據我經驗。有啲沒頭像既女都會有驚喜。呢個遲啲再詳談。
. j6 d# s6 a9 Y4 w( ~6 Q打完招呼之後就係等人地覆機。真係唔好期望半個鐘內有回覆。有時女唔得閒或者沒睇開wechat..真係可能過左成日先覆你。呢個時候只有望自己有運。沒運既人真係可能成個星期都收唔到。或者人地根本唔想覆你
$ [; w2 {) X# e  z# O  F9 A9 V  d; z4 t" y
假設人地覆你。同你say,個hello..呢個時候就唔好急於要做啲乜野。因為玩附近的人覆你未必等同加左你做朋友。呢個時候就可以試下問下女女做緊啲乜野。睇下打唔打開到話題。假設女女覆你溝通到。就可以問人地可唔可以加個朋友可以得閒吹下水。以退為進。唔好一下期望人地會加你朋友。比啲時間人地回覆。如果女女係有興趣同你傾落去。正常一兩日就會加你好友。。如果人地沒覆你就可以準備搵定下一個。唔好浪費時間
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄有料
& w/ k% q5 B  n

即係溝,冇乜用. 以前大陸試過,點知真人好肥,但上到佢屋企只好硬食,仲可以真軍.

You have some good points. I am not very good at playing with app on pix. You are right that more matured females sometimes give you a more enjoyable time than young and inexperienced girls. It is all luck. Patience and luck are both very important.

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子) D0 c0 V8 f* y! F! T/ k% J

* ~7 [- J$ l! v1 V謝分享

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子
2 {2 S3 {3 @. v. ^# f- t) `4 S1 }* Z/ p( `; o  S6 `+ I* Y, C
厲害咁多字嘅。

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子0 m- k  n$ x2 `: ~7 z  _
# E( U, J8 `* Q
師兄好有point,非常詳細,咁我都試試,感激

. a* M! s  i4 y- s* M+ K3 x' z) m1 B( R: a0 ]7 I% @
耐性好重要

多謝分享。

多謝分享

Thanks for sharing

多謝分享

回復 賢仔call馬 ##2 的帖子
4 P5 Q6 D& W" m& W* O+ F5 V7 K6 H1 A% P+ l8 U6 q2 a
Make sense. Thanks for sharing

回復 賢仔call馬 ##2 的帖子8 l) [7 [2 f1 ^- @- Q
# j9 a+ k% [- L7 X* B& ]
good point Thx

! m2 ]; c& t& _  l3 e* f7 I- N0 E* Y; @7 R, v/ j3 a" j$ }2 r
勇士!!...安全至上

V7 真係未玩過

夠曬詳細

有用資訊 支持

要好有心機先食到,好似溝女咁