[援交女友(PTGF)] 疫情搵女交流區(1)

早幾年前都會有心機都成功的,但花太多時間,重點試過照騙,食比我都唔會食,好似佢食我咁,當然都試過好運,但諗諗下用咁多時間溝仲要有機會中伏,不如慳返啲時間叫雞算
回覆 讚好 不讚 使用道具

Yingor13 發表於 2022-3-6 02:47 / K* b% D  f: u5 s+ q, k
早幾年前都會有心機都成功的,但花太多時間,重點試過照騙,食比我都唔會食,好似佢食我咁,當然都試過好運,但諗諗下用咁多時間溝仲要有機會中伏,不如慳返啲時間叫雞算
9 J+ q2 @6 e) e# h& y- O
同感
# M, ]: G) W" M3 V- `實在用太多時間,去洗樓睇岩就食仲平仲方便

Yingor13 發表於 2022-3-6 02:47 & P* |. F8 v$ ?

9 |6 o9 P' Q' M( Nv7 同洗樓嘅需要唔同,關係上都有唔同….

Yingor13 發表於 2022-3-6 02:47
/ _, J* ~( C- I% Q# |2 Y早幾年前都會有心機都成功的,但花太多時間,重點試過照騙,食比我都唔會食,好似佢食我咁,當然都試過好運,但諗諗下用咁多時間溝仲要有機會中伏,不如慳返啲時間叫雞算
& h  ?) t+ D  ^
You also have your own point but it is very personal point of view for different Ching.

Ddjasho 發表於 2022-3-9 10:15
- h7 t9 R5 v! K& {% D8 b% E, Pv7 同洗樓嘅需要唔同,關係上都有唔同….

$ x/ r0 k  r: s; ^8 G9 OYes, totally different feeling.

太浪費時間,唔岩我。

多謝分享

大家記得玩果陣除咗玩得開心時,都要做得安心。記得發生性行為時要正確使用安全套同埋要定期做測試

等重點, 如何由HI 變到屌

Thanks for sharing

多谢分亨

Update番近況先
( ~# `1 I) \0 h3 l* }3 o% Z5 B( s/ w3 j' E3 M' G7 J# K* I$ k
之前出過post分享食左個守寡人妻
, _* D: v5 j4 G( ~# q% p近排又比我係we7撩到個三字尾離婚人妻有對仔女. s, Q. g/ V, i* K6 Z
早幾日say完hello竟然又有回覆加朋友、發左兩日功起緊條女咩底細
# ^! c7 T9 \3 V, Y7 i+ ^8 N原來又係做美容~呢行果然多女發姣。小弟會繼續update進展

十分期待…

賢仔call馬 發表於 2022-5-17 23:47 - c3 n/ O- N, n) M+ g1 O6 A
Update番近況先
! T; d2 s! s( t( X) Z5 \' e0 k. s0 n9 z* H' l" j3 s
之前出過post分享食左個守寡人妻

' ]  u. [( v0 o3 ]# c" K+ M師兄好波( L* V  A7 s  v% t% o/ H2 z
等你update進展  P! \0 j$ k* e5 }

師兄真係犀利

我有玩過,但真係好講運氣,時間

師兄利害,等你update

5 a7 M$ }* O. ?
9 Z% ]& B* m2 [: L' [0 O7 o" R$ O最新update~約左聽晚佢收工後去酒吧飲酒吹水
7 c+ \" e* X+ m) P% R; V. Q/ K! [( I# }* _. I/ q
初步計劃都係放長線釣大魚! V  x8 O0 l, B0 b: b
聽晚我預左唔會有野發生、廢事比條女感覺係玩玩下, o3 i5 T3 E' P8 k
人妻離左婚三四年、掛住工作同湊仔女、估計應該幾渴- P) A# n) p8 Q/ T1 m: n

/ G4 A) j8 d, z

比埋對話圖你地一齊期待下

比埋對話圖你地一齊期待下

多謝分享

thanks for your information