[援交女友(PTGF)] 疫情搵女交流區(1)

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

溝女真係要好有心機先得!!!

飢渴最正無3Q落唔到床

又update下最新消息$ X8 ]# |: Z) J6 H* \

: V7 z  H1 ]% B# A, K/ v8 a岩岩同人妻落左酒吧飲酒、專登上佢工作地方接收工、今日人妻打扮過下、幾靚女、之後係酒吧吹水吹左兩個幾鐘、互相了解左好多
3 I" l6 N, G1 [9 [經常都有眼神交流、臨走之前仲扶左對方一下、好彩小弟仍然堅守慢食為主、唔急於即刻要食、送到對方樓下再saygoodbye~約左下個月頭再出黎飲過~仲叫埋佢另一個人妻出黎~呢單野真係要慢慢玩

補多句、餐酒錢仲要人妻出; S3 |3 _$ L3 O$ r( r* A0 Q' a
呢獲真係無本生利、各位師兄你地要加油

回復 賢仔call馬 ##45 的帖子
0 n3 n$ p8 u% G/ A; H
# ~: n" _* I3 I. o: \您要加油 非常八卦之後發展

回復 賢仔call馬 ##44 的帖子( ^9 }( ~, }  J/ L" r

) m6 Z+ Y2 k& L6 H) w勁!ching應該好靚仔!

kingofjohn2004 發表於 2022-5-21 06:34
- _; l  T' {6 ~回復 賢仔call馬 ##45 的帖子
6 h6 d) ^; C+ R  o" A: k1 l
) X8 `6 w- q( m- I, |! h# ~7 k您要加油 非常八卦之後發展

* f% s2 J4 b1 {* |2 V如無意外我唸要花一兩個月先塔到人妻
+ X5 X  e1 B; n# ~3 t  M始終對方都係保守型、要時間慢慢培養感情

hungth1028 發表於 2022-5-21 10:01
. v9 N4 X" _( d5 ?& K8 k' p) V回復 賢仔call馬 ##44 的帖子
: @8 l1 h7 e% i* k5 e6 {! A) W+ a
勁!ching應該好靚仔!

- F6 G9 s6 y* [  R4 m; y) J靚仔就一定唔係
6 @- d4 t* Q; o
) E3 e7 c. c& E4 X  E8 j! T4 ^+ \4 U可能我年紀唔算大。三頭
9 I3 C/ G+ }* {7 Z6 @# [% w同埋我份工令我講野比較多5 E3 X+ T7 M; e( _* u/ t

3 p8 A) `# ~3 G# G. x容易同人妻們傾到

saviochin 發表於 2022-5-21 10:18 $ u7 z/ J; J) ]% o' k, Z5 X
咁爽??

& ~' _  x- q! }1 C! c言談間同人妻傾過下呢排工作$ Q$ V8 y; g, E  C8 `' G
可能佢知我比較窮。埋單主動拎信用卡出黎結帳+ I* a' G, i( j( G
咁當然我都有講話下次我請、不過feel到人妻好似唔想我比

賢仔call馬 發表於 2022-5-21 16:21
' o- {3 C; {3 b# R8 G) p( r9 l言談間同人妻傾過下呢排工作
, Y) P! s. n  y$ V/ j( _: I可能佢知我比較窮。埋單主動拎信用卡出黎結帳+ O! K) Y+ H: F2 ^2 f
咁當然我都有講話下次我請、不過feel到人妻好似唔想我比
6 |& [3 i) O7 k( D7 O
咁你應高大威猛或大屌?

saviochin 發表於 2022-5-21 16:32 4 V4 Z# W8 a) W
咁你應高大威猛或大屌?
) B9 @* _& j0 @4 x2 V- R
可惜兩樣都沒; _+ |: r  \2 B
只不過把口氹到人妻開心" M5 u# J- \  F& @0 [2 e: V

# K; W! X5 ], x1 X  O2 [9 @其實人妻好多時要既係關心,比d時間出黎其實有時係會有回報) [+ a/ w$ g$ y" n( P# r
當然呢d機會真係好少有。要用好多時間付出

6 k5 c! F1 G6 [4 A0 K* H7 t# B
' C- W( K0 n# w無錢無樣就要靠把口( Q3 U4 `- N, g5 m9 Q
有時撩下人妻幾過癮架

又過左兩日再update下
: w' V* k6 {) V, c$ i
+ n  ^9 [% U1 B( `  \* X% A7 }關係又邁向一大步~己經約左人妻下個月入長州過夜: ]: @: Z& n4 y1 c
原來佢由拍拖到結婚生仔再離婚到而家都未入過長州! ~0 O6 q' G. A) I* Y+ \" z
呢d機會小弟緊係食住上邀請人妻去玩! S+ V6 A8 s! V1 T# U8 U3 B& o% ?9 p
人妻初初仲問。下、入長州一日唔夠玩咩) E; ?! `9 D  j% q9 C
小弟緊係唔會比呢個機會走甩、咪吹話長州咁大、你又未去過。一日點會玩得晒呀。住一晚舒服啲唔好咩。人妻又肯、咁呢件事六月中到就再報告

賢仔call馬 發表於 2022-5-23 10:16 8 E* y- t& {: U0 u) E# r
又過左兩日再update下" U" M: C! ]+ n

9 V5 i+ x- f/ V! m2 Z0 E關係又邁向一大步~己經約左人妻下個月入長州過夜

2 ?7 C4 m0 b2 D+ p/ u又可中出!臾

saviochin 發表於 2022-5-23 12:53 3 k7 @' R& E2 j( |" k
又可中出!臾
7 k, `4 o  }" f, J( w7 k* ]
呢件應該沒得中出
' r; P. }  S* p. C: c  Z始終拖住兩件細~同埋離左婚點都一定保護意識好
# O% ~# |. z, \反而你話有老公個d人妻先易中出
4 K' @  D; e, ]8 ]8 @9 }3 R9 S; G# k' f5 Z1 d% ]" I+ J' [
今晚送佢回家既短短十分鐘終於成功同人妻拖手錫左下
- J( I9 \) M4 v; a" I* S希望過幾日有進展下一步、目測人妻C-D波

賢仔call馬 發表於 2022-5-23 23:38
) X, i: J5 B; C2 M呢件應該沒得中出0 M! w4 ^! y4 w/ o$ Q: P8 a/ K
始終拖住兩件細~同埋離左婚點都一定保護意識好
' W) L) M: Q6 I4 k1 `0 i& v反而你話有老公個d人妻先易中出

' B4 I3 W8 n" M. |9 o師兄呢煲湯開始出味啦!

rulebreaker007 發表於 2022-5-24 00:11
$ L0 M2 j) h' |師兄呢煲湯開始出味啦!
) L' [- `3 e! m9 K7 u
撞岩今朝沒野搞。請左個上午假同人妻去食早餐順便行陣
6 o0 F7 f1 y1 X0 z6 w% ~( f經過昨日錫完、今日人妻已經放開左、比我毛手毛腳又攬又車
3 K% k  F" c/ \仲要約左聽日去開房、不過應該得3-4個鐘時間。人妻睇黎太耐沒做。問左佢已經幾年沒性生活3 o! X; l# F$ f# C/ _: \
明天小弟又要協助人妻解決! N: |, y9 o; X& B  L: s( b

- O) _% ^! m7 K/ b- M
% a; l5 A) {; A! y. B6 E& B0 A( C

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子5 Y4 {% Z6 v, a$ e/ E+ ^* [
& O+ ]" L5 Z* h
請問樓主可否介紹一下聯聯絡資訊?謝謝你