[援交女友(PTGF)] 疫情搵女交流區(1)

回復 賢仔call馬 ##59 的帖子
* U% x: p$ n* ?# J: d' j2 r3 R7 R. ~& D- B: D/ i. C( z
期待之後活動報導
) w# a6 P5 L$ E  l; h" R) A祝師兄順利
回覆 讚好 不讚 使用道具

即時實況~己經開左房等緊人妻湊完個女上黎大戰三百回9 U4 g% E" N9 c/ j0 U
買左5個0.01準備作戰 IMG_20220525_140913.jpg

saviochin 發表於 2022-5-25 14:16
! p3 a/ m/ B3 h7 S( ~# V9 W边間酒店?

) f; W: U  q6 C% r! F4 F尖咀區, I9 ?" |: W' q; k5 ?, G. M

期待你既演出

賢仔call馬 發表於 2022-5-25 14:29 ! i9 h: L+ O# \" Y
尖咀區

0 Z) p6 ~, p0 t+ O: f/ E幾多星?幾$房租?

saviochin 發表於 2022-5-25 14:33 # E& N/ o& W& _# x6 R
幾多星?幾$房租?

+ [, y( J9 `% K- c% H! ]. m600蚊到
2 t  }* W0 N( ~0 Q/ t人妻到啦。師兄們我做野先
& y3 I7 B% A- q5 w! e晏啲中場休息再報告

中場休息~叫人妻買左啤酒上黎
- t+ p. L+ P" }0 E) p2 M入房之後都係上床先車* x9 X  K/ s& X/ r
之後人妻叫我沖涼先。原來佢怕醜。未試過同外人一齊沖
: Q' D" {, L' j8 e, Q$ O之後沖完人妻出黎個陣著左件性感睡衣~佢今朝專登出去買。話比驚喜我。果然係淫賤) h2 M4 `+ z3 w3 j  d% `

- ^. `9 n$ k, q8 G! ~3 h& K& N上大床車左陣。人妻先服侍我。奶lin及上身。轉下路弟弟識吸兩粒波子、含得完全沒齒感。又深又淺。袋底都照顧埋。齋吹都玩左10分鐘。之後人妻有對D cup。當然唔好浪費。即刻教佢點樣幫男人夾腸仔。佢話佢前夫完全唔使吹又唔使夾。我咪話、完全浪費晒既然佢唔欣賞。咁咪我補數
- l) }: K5 Z/ x% \1 d0 U
( o3 X. \5 l) ?- d; O- H7 w跟住到我幫人妻奶西。起初佢仲拒絕話未試過。好驚。。我咪話、一陣舒服到你震就有份。。果然如我所估計。一奶啲水就湧唔停。成個西淫晒。最後人妻忍唔住要插。臨插之前問佢要唔要套。一口拒絕仲要我快啲插。中間過程唔再講太多。總知一個幾年沒性愛的女人個種狼法佢出晒黎。由於小弟今日狀態大好。轉左6-7個姿勢。搞左成半個鐘。最後衝刺好似男優咁射晒係人妻塊面到。濃濃精液一洩如柱$ k; S; e* e( t
- E) k" O" X1 r

應該都好精彩(啲細節位),但係只得1Q咁浪費,點都起孖啦!

rulebreaker007 發表於 2022-5-25 19:21
) \" R3 C# `; m% L+ x( J" j應該都好精彩(啲細節位),但係只得1Q咁浪費,點都起孖啦!
) t1 j3 X5 X8 n: w# j4 \
持久好過多Q啦

ashleyyoung 發表於 2022-5-25 19:45 % O2 L4 H- c% R- j
持久好過多Q啦
! u9 m4 i5 v, I5 L5 a2 Q
why not both ,持久又起多Q,無衝突!

rulebreaker007 發表於 2022-5-25 20:18
. d# ~7 K) y5 s9 ~why not both ,持久又起多Q,無衝突!
) T  Q  V4 P) @
等睇下文

賢仔call馬 發表於 2022-5-25 18:19 ! k! F8 d1 j. s1 @/ m; E; a+ U
中場休息~叫人妻買左啤酒上黎( e% Q9 [, x, b
入房之後都係上床先車/ ~$ D" @4 I  A1 c% h8 N6 F. c% V+ N
之後人妻叫我沖涼先。原來佢怕醜。未試過同外人一齊沖
" K/ }% D8 g- T: c5 `8 H" Z! A
等下半場報告

起左孖啦師兄們~其實本身仲想繼續打落去趁人妻沖緊身個陣# N* l" B# z2 [7 j! M) n. S
點知佢沖完上床又攬住我再車、車完個淫婦主動又將小弟弟放落口又吹過  R; D2 d$ @1 r. p! o
吹左成廿分鐘終於又忍唔住射晒落口到。人妻未試過口爆。睇見佢個辛苦樣真係爽。跟住就攬住訓左陣。剛剛出左去食飯。人妻話快手返去要做多次。之後返歸湊仔女。好彩佢屋企有工人睇住。如果唔係邊有時間出黎玩
7 m3 }, J# P- ], }
6 t0 }9 ?: j( S+ Q/ S下半場晏啲再包膠

賢仔call馬 發表於 2022-5-25 21:00 $ J# H4 Y, ^+ D2 Y
起左孖啦師兄們~其實本身仲想繼續打落去趁人妻沖緊身個陣, R; n% G. C. G
點知佢沖完上床又攬住我再車、車完個淫婦主動又將 ...
# ^; M8 K) Z* M. B7 m0 d  K, {
師兄好犀利

下半場食飽飽又執左一劑
" I0 Q. G( }# J! q1 K/ u* R今次係窗台附近關燈睇住夜景叫人妻跪係度吹
# Q+ D% ]" k( H5 D個淫婦完全開晒光咁。又袋底又吸又瀨又深喉。咁大個人都未試過食女食到咁high~吹到咁上下又夾腸仔。不過人妻始終真係沒乜經驗、佢前夫睇黎又係乜都唔搞。一年先搞佢三兩次。搞到人妻好多野都未試過又唔曉。- T8 l2 O& E0 y+ D8 L0 F+ L' ?2 U
  V$ F9 {% L6 ^3 t; f. ?  Y
上大床。照舊無套先插。傳教士。推車。女上。正常體位可以做既做晒。人妻高潮到嗌頂唔順。最後上套加速抽插多百幾二百下就射晒出黎。。射完放左係入面抖左成分鐘人妻先比我拔出來。。攬多陣沖涼就送人妻坐的士回家囉# x( j* F8 j; J' s) R, M) P+ ]
  C8 l* h+ v! N' T
全日共3Q..好耐沒試過咁爽$ z( H4 ]* U  G
約左人妻下個月入長州。另外再搵日子去酒店爆過6 M% p; O$ T8 u( l9 x* ?0 O
連經期都知道、方便遲啲中出咁話喎 7 E. [1 Z* Z& c- S

* y% l- w+ m% G; ^' o, c0 F( v. r4 x; D7 P

呢件人妻睇黎短期內都甩唔到~
0 D$ P& x# z$ p; u/ Q同埋佢啲龜蜜原來都有玩附近的人~昨日先講起佢龜蜜有見過我同佢say hi..不過佢龜蜜沒加我,,好彩小弟向來小心唔會亂講野,,如果唔係比人知係玩家就大撚獲,,題外話,,佢啲朋友個個都係人妻、有啲又係鐘意出黎玩,,人妻叫我有左佢唔好出面亂黎喎、佢會嬲架真係比佢笑死$ A0 o( O, K6 I  l
鬼叫佢啲龜蜜個個都唔差咩。三尾四頭個個保養都唔差。遲啲有機會要約出黎飲下酒搵下有沒行

回復 賢仔call馬 ##76 的帖子( n! J/ [0 c% M7 a

/ m+ v& O$ G) ^師兄頂呱呱👍

報告就講完~暫時告一段落
5 X) Z, Y: t9 p( A6 ^  i
7 V, _2 V  S- Y希望各位師兄係小弟既分享中大概吸收到多少、點樣容易同人妻相處* \! ~& b( v- N
唔好睇我好似咁容易食到~中間經歷過幾多失敗同付出幾多時間。外人未必感受得到~只可以講係we7要食人妻最重要既一定係時間~其次就係口才、兩樣都沒既就真係正正經經叫隻雞~
- y, \* C1 g5 c0 |" g
3 K( I" }; j3 u+ y* T  `6 `0 z題外話。昨晚人妻走後。開左附近的人又成功加左個中女~暫時底細未清楚~亦都唔知有冇機會。。有後續既話會再分享

賢仔call馬 發表於 2022-5-26 14:29
- B0 u3 f3 m9 `' L% m4 W報告就講完~暫時告一段落+ @/ Q* M4 \, o
8 V2 N3 M1 b3 t# ~
希望各位師兄係小弟既分享中大概吸收到多少、點樣容易同人妻相處
7 ~. w2 G) n4 N; f' s: R
師兄真利害!!!真係時間最重要!!!要用好多時間!!