[援交女友(PTGF)] 疫情搵女交流區(1)

5 ]- `4 S  x! f) H0 L
睇黎師兄你有類似經歷咁。可以分享下嗎
1 n8 P0 C  K3 ]' p& d) P8 i5 o因為近排真係得閒~太多時間撩女、搞到完全沒心機叫雞
4 B# l9 c! }3 H: W開始發覺其實係香港真係好多人妻有出黎偷食過或者有固定sp
6 V3 Y2 v& y  E% \6 i# U8 O! U5 C# M( i
回覆 讚好 不讚 使用道具

賢仔call馬 發表於 2022-5-27 13:19 3 a) ~$ e; S5 r7 L( h
睇黎師兄你有類似經歷咁。可以分享下嗎: }" i5 U! `$ o3 E& Z3 n& c: c
因為近排真係得閒~太多時間撩女、搞到完全沒心機叫雞) k0 I+ K7 X/ H( u
開始發覺其實係香港真係好多人妻有出黎偷食過或者有固定sp

0 u& {% E: c/ W8 L  l6 }+ f0 _8 s: X我無師兄咁多時間!!通常食飯同去酒吧溝!!!十次有一兩次得架!!!

嘩正,留名跟進

華倫天奴 發表於 2022-5-27 13:43 , @7 O  U! M  ^+ M3 n" l
嘩正,留名跟進

, Z* ]( I( j; Y0 n& n* b& ^6 I! t師兄!!其實都無乜特別架!!出去食飯飲酒!!見到隔離枱得幾條女就走過去聊下!請下拒飲酒!!通常都可以一齊玩!!有無下紋就睇彩數

勞力人士 發表於 2022-5-27 13:24
3 f( B. G( N1 j( ?我無師兄咁多時間!!通常食飯同去酒吧溝!!!十次有一兩次得架!!!
% D2 i8 K5 |4 r% u1 I9 S" d
酒吧大多都係one night stand' x  `- k* @% w4 i1 c3 Y, v% x
同埋小弟有鋪癮係鐘意有種溝女既感覺。但又係偷偷摸摸咁& |$ b" r- ?* O5 p6 H
之前同人妻係酒吧吹水傾開。佢都話試過同兩個都係人妻朋友落去飲野。都會遇到搭訕。不過唔會理人地佢話感覺一個陌生人走過黎好似好危險咁。我咪笑佢話。落酒吧請你飲野搭訕唔係想食你。唔通同你過世咩

華倫天奴 發表於 2022-5-27 13:43
' m: i# }# {  u9 @嘩正,留名跟進
9 f% D3 L% v, F3 I7 t" ?
師兄定期入黎吹下水分享下* b  W$ @" \) {5 H; ^: N5 a1 c
小弟開個post都係搵志同道合一齊傾下大家有乜心得經歷

我幾年前都喺v7識到個失婚婦人,三十幾歲新移民+ F6 g9 Z' Q2 X$ r6 {" }0 B- w
頭一次見面車佢遊下車河4 ~! m) ?( a. w+ P8 B1 h  k
之後又講下D咸濕野,後尾有次約出嚟食飯,叫左支酒同生蠔/ _# ]' X. P' `+ V" F9 E6 m
我話我好鍾意食蠔,佢笑笑口問食完點發洩,我話你幫下我啦咁: Y- d5 M" x, L( g' s9 d$ S
食飽飯之後仲問我有咩節目
% ]% t! v" j5 _( \0 w+ n咁啱附近有時鐘酒店我話不如開房休息下,佢好爽快就答好,咁就去左爆房4 q4 t" K4 c7 U0 I8 o/ Q7 o1 c
一入房已經瘋狂打車輪,巢佢下面已經出曬水,一齊沖涼仲識水簫,上返床吹一陣,臨插之前仲叫我唔洗戴套,我仲問射去邊,佢話照射入去就得,佢戴左環
' W$ I1 E' H7 E# I: H嗰晚怒屌佢3Q中出,下面好窄又多水,好好吸力,反應又好,男上佢都識得喺下面郁郁下,對腳撓住我條腰
3 r) S- Y  h3 V+ o3 P9 [1 ]最記得佢休息時喺度轉來轉去話下面好多精漏出嚟
% z2 J5 H& R/ j7 M. Z' L2 V& |最後keep住屌左幾次之後佢應該當左我地係男女拍拖關係,我就斬纜byebye了+ O9 T. `: i, r: m5 m) I: T
最怕痴身加上身,我本身只想搵個SP

羨慕死人…斬!又要搵個第二個喎!

華倫天奴 發表於 2022-5-27 19:17 / V1 L7 A# q! u
我幾年前都喺v7識到個失婚婦人,三十幾歲新移民4 f6 `* O' q2 [. c% q- J. s
頭一次見面車佢遊下車河
0 l/ e6 b% J+ J7 O' L之後又講下D咸濕野,後尾有次約出 ...

* m+ W9 }, t/ p+ @$ o( U呢d位斬得好
0 v1 q( O7 T/ K* J5 g+ _好多師兄就係繼續以為有好野食就keep contact
9 r, A! u$ j2 O/ S4 }  j4 R其實當feel到條女開始想當正印咁做痴身個陣就要決斷斬7 U! S. r% z, G: }/ j
一上身好麻煩。寧願當刻放棄留個浪子形象都唔好做負心漢
1 T3 h; B2 Y: O) O

rulebreaker007 發表於 2022-5-27 20:09
) Z! Y% d, z0 K& J0 a羨慕死人…斬!又要搵個第二個喎!
( f) J) b. c$ c4 H8 a6 j
學懂邊個位斬好講技巧# r/ i6 T9 D5 m
森林咁大。唔好死守一棵你以為係好既樹

賢仔call馬 發表於 2022-5-27 20:50
0 u& O, j; `. i$ v學懂邊個位斬好講技巧
2 j( T1 M' z- w: D森林咁大。唔好死守一棵你以為係好既樹

$ _8 }1 g( g. x# |師兄實在太有經驗啦!

rulebreaker007 發表於 2022-5-28 09:04 $ {9 j' T# j$ Y' _+ y6 q8 q/ z- u" s
師兄實在太有經驗啦!
  b8 G' W7 L3 F2 J4 `
因為食人妻唔同食o靚妹或者sp
& x7 D8 v! ^% j- A; ?
# F5 L+ j  K7 f0 P" ?+ u食人妻真係要掌握到邊個位要停, H" }6 v$ ^) Q0 a& s7 z9 u4 ^% e
一陣食得出感情就好大獲
# A2 z# p( f/ ]$ M& G$ n% n分分鐘要你養埋對便宜仔仲煩

回復 賢仔call馬 ##89 的帖子
* v3 G. U$ u% q% S. R/ ]; d
- E1 H* Y5 T' y7 ~- k非常之同意8 {* {& Y" S. n
屌左兩三次之後開始變質
; E9 F" S6 F, _! ]2 W! m出街食飯要好似情侶咁就心知不妙4 [3 R3 D( q5 {/ Y/ b2 y  r
呢D都係留個美好回憶# u4 g( B/ g  ?$ o
再搵過另一個對手好過

回復 賢仔call馬 ##92 的帖子, s9 l* y+ k5 u! P" p
3 C8 k6 n' q, x; c- x9 L' r
最怕對方投入太多感情
1 e+ _# k1 M. F, ?陣間又要生又要死 最後都係煩到自己

華倫天奴 發表於 2022-5-28 12:54 8 ?1 B  R; ^; s. j  q
回復 賢仔call馬 ##89 的帖子
! @& g# p5 C2 Q$ X' @8 F# E7 j4 u. M  U1 O* \. C
非常之同意

' y" z9 t7 W0 q/ y- c  v( B  Q- ?睇黎師兄都係道行高既人士. O! r0 F3 T) ?4 U
試問有邊個人妻唔想有個安穩既家
: `) p. ?; ]+ O1 [/ W3 J投入左落去同你一齊。到時分分鐘搞出人命要生要死
& p' u  G/ B4 z7 z4 Y. P5 p/ c
3 i* e: G' N4 P1 C8 t. O/ E

華倫天奴 發表於 2022-5-28 12:55 / Q9 D! S4 E$ p$ X0 E* w$ E
回復 賢仔call馬 ##92 的帖子5 U& {2 M4 Z# j
" b1 G- q, u3 O0 `5 r& U/ W6 s' m* J
最怕對方投入太多感情
6 [( Z% W! z3 ^3 t1 k6 N% X& v) b
講得啱

話說昨晚開附近的人見到人妻個龜蜜上線
5 m; H% i2 ]: j3 y唸左好耐、最後都係放棄加佢
, C0 n% g% L/ e) I5 K廢事一陣比人私底下報料比人妻知我出去搵其它女

賢仔call馬 發表於 2022-5-27 16:28 : l) E! x. X. Q7 r5 y* W6 F$ D
酒吧大多都係one night stand/ s! M" b" o& v$ ]( T3 m
同埋小弟有鋪癮係鐘意有種溝女既感覺。但又係偷偷摸摸咁( D' k9 K  F9 o$ s4 y; x
之前同人妻係酒吧 ...
2 s3 b* Y1 }  D
都未必架!!抄左牌!都會約出嚟唱下K 食下飯!!好過去夜場燒錢!!但係有啲食過就算!!

華倫天奴 發表於 2022-5-27 19:17
8 |/ t+ C' u+ d! W+ H我幾年前都喺v7識到個失婚婦人,三十幾歲新移民
5 D& Q2 w/ a( b: j  t  t; }頭一次見面車佢遊下車河- }2 F8 t, T3 V1 ?7 `
之後又講下D咸濕野,後尾有次約出 ...
  ~. W: Q: H4 n
大家都係這個想法!!只係想搵個SP(或者幾個)!!!一痴身就麻煩!!!

賢仔call馬 發表於 2022-5-27 20:45 2 G) \5 F5 `9 k$ [
呢d位斬得好! o( L% C/ r$ G8 K, b$ ^" g
好多師兄就係繼續以為有好野食就keep contact
  s9 n8 A0 p4 {' }其實當feel到條女開始想當正印咁做 ...
. S4 z# R1 ^# }
不能同意更多!!!