[援交女友(PTGF)] 疫情搵女交流區(1)

" T$ x, E7 r* @1 `; f+ Z  F+ u所以食人妻都係間唔中一兩鑊算了!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 勞力人士 ##101 的帖子) o, s. }! ?" M$ o% a0 e4 z

: j, @" G3 q5 A5 V7 O( U人妻好玩之處係知情識趣

呢幾日人妻心情唔多好* g; x, }. z5 c+ [3 E: n/ o, h; m
個女升小一派唔到好學校8 s* h, Z- @$ {' v6 ?" a2 G- g9 L, O
睇黎要過一排先搵佢好啲
7 R7 ~" S) o. @/ X# g0 }
1 G+ O" m- F# e5 e5 {% l
( ]; b+ k/ Y4 G4 m如無意外食多兩三次就要斬
) H. v/ x3 ?5 k8 i4 s女人脾氣唔易受

華倫天奴 發表於 2022-6-1 15:20 " S, H! ~, K/ M/ w; @' \, i
回復 勞力人士 ##101 的帖子$ m' c$ g, \" r/ L! T3 l0 e
( T# R$ A5 I9 i# @  S* A
人妻好玩之處係知情識趣
/ e! h: r2 ]" u4 T: L
即頭係自動波!!!

賢仔call馬 發表於 2022-6-1 16:36 4 K- w6 w/ F  B  ~6 F* |& d
呢幾日人妻心情唔多好' \% M, {8 R3 z0 Q
個女升小一派唔到好學校9 R6 m# Z3 ~: @1 P0 H/ ~$ J
睇黎要過一排先搵佢好啲

2 _$ [" F% `  Y# \  W0 M$ f要受氣肯定搵第二件食啦!!!又要洗錢又要受氣???

勞力人士 發表於 2022-6-1 16:49 3 w* ~6 |; e/ }$ E
即頭係自動波!!!

& @# k) c! ~. g3 d) W7 p. M! L人妻好多時都玩得好放就真
2 C6 ]3 h9 Z9 c0 ?, h- c/ j. c( y5 A6 X, B: e- t' c
食過幾件都係咁
$ n4 x# O* g) X& }初初又話唔識未試過  [* C" B4 C! m4 ?, Y
轉過頭啲技巧連指壓女都唔夠班淫人妻黎; d& z3 b* P1 x4 U! n& w
8 h. ?) L! Y* V, ~" _+ q( ?; f
試過以前有件連屎眼都幫我瀨到乾乾淨
: z- K/ i! n$ e3 [可惜真係年紀大左啲先斬

賢仔call馬 發表於 2022-6-1 16:55
) s1 j7 H9 N4 s# V人妻好多時都玩得好放就真  p  S3 A. B0 M3 i$ h

3 b8 k. x7 t5 `- @) O6 V  W: w食過幾件都係咁

/ ~3 E3 @& M. l% M, I女人四十如狼似虎!!!

回復 勞力人士 ##104 的帖子
1 O  s9 A! ?! a/ O6 J0 V$ |/ j/ }! E) J( `4 a# h. o5 f
非常同意
, J2 Y# z4 ~1 e9 D8 ~4 b. B2 ~大家都識享受! r: f- ^1 L8 _+ m4 C) d" B' P  r
有時屌完仲會大家檢討下
- |" L  E( L0 N! P邊個位爽D,快D定慢D

勞力人士 發表於 2022-6-1 16:50 ) Z8 W) B+ ^  n5 b0 G2 Q
要受氣肯定搵第二件食啦!!!又要洗錢又要受氣???

4 A; {4 Z. x* \4 o6 O# P咁人妻又唔洗我用錢既
& ?7 n: i* B; Z$ e( e6 k一個女人仔湊住兩件唔多唔少脾氣係差啲) B: G  b2 D$ k' w9 y8 A
Keep多兩三個月去到咁上下都要斬架啦

華倫天奴 發表於 2022-6-2 15:08
- P' \$ D2 L) x2 R7 `回復 勞力人士 ##104 的帖子
; s3 @) O0 @9 r' ?
2 T; p0 S3 P2 X0 ?非常同意
; W+ `6 o" d: s6 o* [" U* `
而家搵到個夾既對手好難( E+ D' S$ e6 F
好多人妻都已經有固定sp。要物色一個合自己真係要花好多時間

賢仔call馬 發表於 2022-6-2 16:23 0 c4 P% v  S0 f  j
而家搵到個夾既對手好難
6 z) p7 a! h. u5 Q7 N好多人妻都已經有固定sp。要物色一個合自己真係要花好多時間
  |( V* E" C! c* f+ e) l
大家都係搵同一樣野姐!!!

又update下近況先
* \* E2 b# c& F' L& x9 z' x上星期六又約到人妻本身去睇戲
, |2 e. X2 [4 j( H點知沒位。係小弟力氹之下又去左酒店爆房- O/ i3 j/ [# N
人妻唔鐘意時鐘。那那聲搵間靚房1200蚊
; ?5 O% a: A+ }% [. n5 k$ T7 q) u- }- s去超市執左啲壽司紅酒杯面。買埋套上房4點鐘就開波
& ~; Q$ ]  ~- v3 l% n1 q) U/ `  w0 _4 ]0 s% S$ w
今次人妻玩得比上次放左。可能黎M前想要
9 B/ K* r7 m+ m5 }1 m" V4 i主動幫我奶埋屎眼。爽到gapgap聲( s6 d* P8 N% {1 h0 S
指壓女都沒咁好服務。望住個靚景推車。最後正常體位加速。淫叫聲四起下先出一次。。沖個涼回氣半個鐘多啲。又攬又車。初初想口爆。最後人妻唔想咁。臨射之前就拔出來射晒係對D波仔到。。9點鐘鬆啲就送人妻回家。小弟就係酒店住一晚大覺訓。。1200蚊酒店錢人妻出

今晚終於內射左人妻。超舒服
" X3 [) N; H/ A+ Y

賢仔call馬 發表於 2022-6-11 01:55
: V* L; Z1 d/ V' G9 R5 F今晚終於內射左人妻。超舒服
3 c* h( {' g% M6 B  _! F  u0 k
頂住子宮射,射到佢大肚

回復 賢仔call馬 ##113 的帖子
& T+ e- ^+ C' b( b' {. N% O6 R8 T9 G1 d
恭喜師兄

點樣可以物色到人妻 大家可唔可以教下路

回復 賢仔call馬 ##113 的帖子
2 r: m! J; G3 G  W9 e0 K  e5 K/ h( n! o1 v+ D
內射 正好多

holandbank 發表於 2022-6-11 02:12
; ~0 V+ o0 w4 U- n8 d頂住子宮射,射到佢大肚
1 q. v# J) Z2 y8 e6 E4 m
經期最後一日終於肯比我內射

李清泉 發表於 2022-6-11 05:25
7 e% h- Y% e/ P* \" b點樣可以物色到人妻 大家可唔可以教下路

) U+ ^$ O) H& }; f. q. p  H. T一係有錢、一係靠把口$ G0 Z' R& ~+ y$ @; |: H
兩樣都沒就正正經經叫隻雞
( A0 ~* }; O/ C$ m6 M: {4 W8 N- d6 Q% d9 {' \3 F
識人妻唔難。隨街都係。睇你願意花幾多時間係呢樣野身上/ X* J6 F; ~& B* b6 B8 t3 @! P
四五年前我試過係葵芳街上見到有個女人對高跟鞋甩左個鞋底。好狼狽5 n8 S) `$ y  G
我當刻上前問佢要唔要幫手。我扶佢去M記坐一陣。個日又好彩我放假。我咪話。你唔介意既我扶你慢慢行去葵廣買個對鞋。條女又肯。當日交換左電話。過左幾日佢約我食飯當回禮、咪順道又認識左條女

賢仔call馬 發表於 2022-6-11 10:17
& G# G1 \- @0 F/ r5 [經期最後一日終於肯比我內射
: }8 z4 o) y5 x5 F' c3 N, |* X
危險期射先最過癮,仲要冇食避孕藥,射完要條女去藥房買事後丸,係人都知佢個閪比人射滿精