[援交女友(PTGF)] 疫情搵女交流區(1)

8 f% I6 u3 |! d  B6 i
波馬呢半年輸左接近六位數
回覆 讚好 不讚 使用道具

但有時唔使錢先係最貴

多謝分享

多謝分別~最緊要食得開心

回復 賢仔call馬 ##152 的帖子4 f" B% t' ^( w+ A2 t% b
1 u6 w" D3 h( j, y& Z- o! |. y
師兄最後有冇見到囡囡?

kingofjohn2004 發表於 2022-7-5 08:05
& K1 [" m8 o- B2 a回復 賢仔call馬 ##152 的帖子4 A6 Q4 l4 C( f4 A: T$ [
5 j* ^0 L: a. P* ?
師兄最後有冇見到囡囡?
8 O2 S$ r$ c) U$ O8 j
見左啦。當日中午約左係mk先食飯6 F* g% r, j! y7 f
然後開房搞左兩Q..發覺啲女太耐沒搞過。仲變得咸濕過我
1 E7 X- ]& K$ i& b1 b飯錢加房錢。。400蚊有找

賢仔call馬 發表於 2022-7-5 14:27 $ s/ \0 f# w( b/ e5 i; h' f* U
見左啦。當日中午約左係mk先食飯) S6 e  Q" `, F: Z6 n) d" j
然後開房搞左兩Q..發覺啲女太耐沒搞過。仲變得咸濕過我8 O- {$ r2 w! W0 p4 l
飯錢加房錢。。400蚊有找
$ {! ]9 K! n( v! h# K; w& y% x5 K
齋搞唔dup?
& v  b7 q# l- o5 C  x# W* k, x咁佢再開返工應該有part3喎!2 k2 s/ Z  e7 F& W1 `0 P8 f. w4 J
介紹下

賢仔call馬 發表於 2022-7-5 14:27 " j" \* U! v0 s8 f$ {( t1 L
見左啦。當日中午約左係mk先食飯
7 S9 K# [! R4 P/ q- v然後開房搞左兩Q..發覺啲女太耐沒搞過。仲變得咸濕過我& G% ~; G( b3 d5 U& d4 N
飯錢加房錢。。400蚊有找

5 x- @6 G5 p. `8 E9 b最中意呢啲,下面一定又濕又窄

rulebreaker007 發表於 2022-7-5 16:14 6 X+ N  }. N2 O1 ~9 l8 B
齋搞唔dup?
. E9 S  k, A$ J, F+ Q! }& y2 P咁佢再開返工應該有part3喎!9 w& a7 ^  _/ e) m
介紹下

% v; Q  ]9 D( X' h7 A佢不嬲沒part3..
5 J  L5 n+ B" v5 s' a) \* G9 Z6 \
: z4 D6 ]2 P; M% K2 q! c只係大家識左咁耐又岩feel。機緣巧合下先搞過幾次
4 C2 E, f* N- g/ M* _( N; p始終女人一定有需要。不過呢家野永遠都係人夾人

B.G.C. 發表於 2022-7-5 16:55 ) x! U  C. d( s6 h; R: H
最中意呢啲,下面一定又濕又窄

' ?: D0 u: k: \5 [0 w$ ~) b當日啲西水多撚到震。仲要專登剪短少少啲毛。方便我賴

賢仔call馬 發表於 2022-7-5 23:08
" g6 q6 A9 U8 N. U# {當日啲西水多撚到震。仲要專登剪短少少啲毛。方便我賴
' I7 \1 o" D. S# ~8 i4 I
You are a very lucky man.

巴打,聽你講真係學到野

多谢指教

very juicy!  thank you for sharing!

賢仔call馬 發表於 2022-2-15 16:37
0 A9 D1 W2 i. b( d搞好頭像之後就講下點樣搵到女傾計,首先漁翁撒網不斷搵人say hello,當然你見到有部份沒頭像或者放假相既 ...
8 e( w! b  f( v, E% c
呢個心法先收下了,
0 S$ U$ J- W; B, u1 t  ?真係無私的開心share,支持下

辛苦師兄打千字文