[美國] 有冇師兄下週末想去Tijuana 的?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟這段期間試過几次周末過蒂娃娜搵女,總括來講覺得值得:唔論就性價比或是囡囡啲素質同服務都比LA便宜好多,囡囡大多數嫩口,一個鐘之內點玩都得,你可以叫佢幫你吹半個鐘都唔嬲,唔會催鐘 只不過是舟車勞頓辛苦少少,如果多人同行自然可以分擔減輕車馬費用,所以再次係度邀請結伴同行!
兄弟、我都好想跟你去玩、不過都是等疫情過去、先夠膽去 Tijuana 😅
回復 BANCHU ##2 的帖子

而家啲疫情😷唔係問題,我都係孤身前行,丢🦀️大過天😍😍😍
等我申请了护照卡随时可以去
回復 zanyboy ##1 的帖子

CHING 我好想去玩, exchange contact?
回復 nediayohc11 ##5 的帖子

How to change?
how about going on this week (weekday)?
回復 sky251 ##7 的帖子

This week is too busy
回復 zanyboy ##8 的帖子

师兄7/4果个礼拜去唔去?见你话HK贵晒,甘你上网揾女?

想知道邊個 club D 女比你 一個鐘頭內點玩都得?  去開hong Kong Club 30分鐘就嚟敲門,以乜價位可以畀我玩一個鐘?
回復 zanyboy ##3 的帖子

Yes, 完全同意 . 舊年12月份 Omicron 高峰期我都在 TJ 玩咗三晚, 全場都冇人戴口罩同行三個朋友都冇人中招。 真係唔怕得咁多。 我亦剛剛在越南玩了三個星期回來.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 18:25