[新兵問路] 越南正式宣布開放!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

終於有消息喇, 唔介意返香港要隔離21日嘅話可以準備出發喇。

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

而家返香港只要隔離14日加7日自我觀察, 不過而家越南疫情都好嚴峻, 每日幾萬新確診,香港亦爆成咁, 我估都冇乜人有心情去玩
終於開放了
回復 CPKELVIN ##1 的帖子

thanks for sharing bro!
Thanks for the sharing!
非常好的消息,考虑尽快过去玩…
非常好消息
好消息
HKtraveler 發表於 2022-2-19 18:53
而家返香港只要隔離14日加7日自我觀察, 不過而家越南疫情都好嚴峻, 每日幾萬新確診,香港亦爆成咁, 我估都冇乜人有心情去玩

咁老實講, 有D勇士唔怕, 話後生仔只係當感冒喎!

我就唔敢喇, 就算唔死得, 都怕有後遺症啦! 已經有報導告話有D康復者條J短左幾公分..
多謝資訊,不過都唔會出發住啦 😭
CPKELVIN 發表於 2022-2-20 14:45

我就唔敢喇, 就算唔死得, 都怕有後遺症啦! 已經有報導告話有D康復者條J短左幾公分..

後遺症條J會變短😱😱😱
thanks for sharing.
回復 CPKELVIN ##1 的帖子

Thanks for the sharing and hope everything come back to normal. Like as before….ha
多謝資訊
CPKELVIN 發表於 2022-2-20 14:45

昨日睇到新聞話港大有研究, 男性康復後, 春子會萎縮! 性能力下降!如果條啫仲會短幾公分, 咁實在太恐怖喇!
不错 终于开放了!!                  
Even so i still dare to go not only 21 days lock after back but also Viet still in high peak dangerous
Good News
Thanks for Sharing
呢个YouTuber我都成日看
謝謝分享資訊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 19:11