[交流心得] 大家有無去過海立方賭場附近果間莉莉按摩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家有無去過海立方賭場附近果間莉莉按摩, 2018年12月有晚去海立方賭完錢, 坐左5粒幾鐘都係贏得過$6000 幾蚊,, 嬲嬲地諗住番去金龍酒店到休息, 行緊番去個陣見到有間莉莉按摩, 膽粗粗行入去問價, 我都唔係好記得價錢,
好似$800 左右, 叫老闆娘幫我推薦一條女黎, 唔記得大陸定越南, 之後落左下一層開間房, 入到房佢幫我沖個涼之後上床佢幫我又吹又啜, 之後套都無幫我帶就咁騎上黎=.= 開頭都有D 怕怕, 但佢話佢地有做身體檢查, 無事的,我比佢騎左分幾鐘就射左出黎, 射之前我有同佢講就射, 但佢繼續騎, 到射左係條女入面之後佢屈我拎$500 去買BB 藥=.= 我就照比, 我心態係開心錢無謂計較, 唔知師兄有無去呢個場遇過咁既事?
莉莉多數呀姨
唔係好記得, 佢功夫幾好...係咁騎
That is a trap. She forces you to cum inside her and asks for more money. Sorry to hear that.
聽落去,好恐怖。下次要拒絕。
去過一次唔會再去.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:32