[精兵召集] 有冇師兄三月會去布吉曼谷果d ?我可以一齊玩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇師兄三月會去布吉曼谷果d ?

因為香港四月中先有工開所以想出去行下

曼谷玩過十零次,布吉未

全aa ,有興趣就單聲啦

thanksss 祝大家身體健康平平安安~
Let's see if the pandemic is slowing down in the next few weeks
我12 到 19号 去玩 不知道 情况如何 不过 不需要第五条 pcr 还是不错的
回復 hungsiuming ##4 的帖子

吉人天相
師兄:我4月13號到曼谷,之後5日4夜清萊.5日4夜清邁.5日4夜芭提雅,4月25號至到5月20離開Bangkok!各位有師兄有興趣可以一齊食下飯吹下水.
eddie999999 發表於 2022-3-11 20:36
師兄:我4月13號到曼谷,之後5日4夜清萊.5日4夜清邁.5日4夜芭提雅,4月25號至到5月20離開Bangkok!各位有師兄有興趣可以一齊食下飯吹下水.

好呀 inbox exchange line id
回復 hungsiuming ##1 的帖子

我已經在曼谷, 你幾時到?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:43