[新兵問路] 求好囡囡V7

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

甘多位師兄大家好,
我現在係曼谷,
想搵上酒店的囡囡,
請問有無AGENTS V7 或者玩過的囡囡V7可以PM比我?
THX~
用smocci啊
都可以上酒店
泰國用 line 或 telegram 居多

去以下網頁,見到agent 用英文名字就 click 入去,例如 "Thai Model Club", "TSG Sideline", "MoreFinth", "WOW-cute girl "...etc

https://www.sidelinethailand.com/

直接 Click 落 agent 既英文名稱的話,例如 "GirlfriendClub", 整個屬於呢位 agent 既囡囡就會show 晒出來

師兄,其實依D網站囡囡係咪要巴打上門去揾佢到?

即係好似THAI 一樓一 咁?
多謝CHING.....睇落唔錯喎.......禾唔識泰文......點玩法架?....上酒店嗎?

通常上樓 (類似一樓一),試下用 line / telegram 同 Agent 溝通, 可唔可以 Outcall 上酒店
應該大把啦
係網站上邊穩就得啦
同Agent 溝通一下先,唔係全部100%真囡囡,有 TS
Contact agents via their website links is safer
怎知是否与本人一样
泰國女多數用Line,我自己就係比較少用
hkcolumbus 發表於 2022-3-1 01:58
泰國用 line 或 telegram 居多

去以下網頁,見到agent 用英文名字就 click 入去,例如 "Thai Model Club", ...

呢個網站好多過期廣告,囡囡其實已經冇做...
fiw... 也不錯,還有當地師兄們的評語。找到agent,加line就可以約。
希望樓主唔好介意, 唔係歧視。

去到外國, 通常搵野食真係最好用返當地流行的聊天APP, 例如whatsapp, line, etc. 自身經驗, 當你去到外國用WECHAT見到的搵食信息, 通常都乃野多, 尤其是大陸人最鐘意唔熟唔食。
回復 hkcolumbus ##3 的帖子

多個途徑揾囡囡

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:26