[新兵問路] gogo bar相關的兩個問題,請教各位師兄

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟初來乍到,雖然讀過很多師兄的文,但是感覺各位師兄都是點到為止,遂在此請教各位師兄兩個問題。

1. 很多文中都說去gogo bar找到女之後,可以Short time和Long time。選完時間之後,是帶去哪裡活動?一般是鐘點房嗎,還是帶回自己住的飯店?
2. 套子是砲房有準備還是要自己購買?

感謝各位師兄花時間解答問題,非常感謝

睇返早2年前最活躍時段有齊你要嘅資料…

俾錢前溝通好去邊,一般返自己酒店路程唔超過15mins都唔會拒絕

Nana樓上有短鐘房
Soi cowboy係街中尾段有
Patpong行出一條街都有
同啲女講一定帶到你去

套就多數啲女手袋入面都有,如果太大或者太細建議自備

補充內容 (2022-3-19 20:50):
當然以上係疫情前…可能依家變咗好多,我都2年無去過啦
回復 Kimchen ##2 的帖子

看來還是自己讀文不仔細,感謝師兄清楚的解答!
套自傋.對自已好D, 用好D
也有道理。感謝師兄分享
These are just simple things many posts have mentioned before
1. Personal preference but I like own hotel room better
2. Always prefer BYOC

回復 alantony ##6 的帖子

Thanks man, I probably just missed those info and focused more on the general process. Appreciate your help
anonnymms 發表於 2022-3-19 20:23
小弟初來乍到,雖然讀過很多師兄的文,但是感覺各位師兄都是點到為止,遂在此請教各位師兄兩個問題。

1.  ...

世界唔知有冇變,上次去泰國原來已經係兩年前

1. gogo bar d囡囡實知附近短鐘房位置,不過一般都住附近酒店,帶返自己地方安全D,不過住得太遠囡囡好可能唔去
2. 安全套呢樣野都係自備穩陣,唔保證囡囡會有。泰國D套好平,以前會買多D帶埋返香港用

1.  ...

岩feel去邊都得啦,想舒服返酒店,心急就叫女帶你爆房
Dom自備好啲,唔知女女果啲咩size
most likely you are going to live close to the action anyways, so just bring her to your room. Girls usually wont say no unless your hotel is far away.

always bring your own balloon. That's a given.

1.  ...

已經有師兄詳細回答咗你嘅問題, 我冇乜補充, 不過見到有而家喺曼谷嘅師兄, 出咗報告話Rainbow只係600BF, 3000LT, 呢個簡直係金融海嘯價, 收咁平, 唔通高高吧經過今次疫情成為良心企業? 囡囡做咗慾海淫民支援隊? 樓主去到曼谷玩時唔好亂咁比貼士, 等香港師兄到香港開關時, 都能夠享用呢過咁超值嘅價錢
依家果邊咩環境?
Kimchen 發表於 2022-3-19 20:45
睇返早2年前最活躍時段有齊你要嘅資料…

除左太大, 太細, 自備都係好事, 我試過兩次定三次用囡囡提供的套, 用到中後期都穿左, 擔心左一輪, 自備質量始終較有保障

帶女返自住的酒店方面補充一點, 唔知而家有無變, 疫情前是咁的

NANA 附近的酒店一般都是可以帶'女友'的, 但有小部份會收一千至千多匹,
遠離紅燈區的甚至會不讓帶女入房的
事前最好問一問, 是不是'guest friendly', 不用害羞, 曼谷酒店業都知道自己國家情況

回復 anonnymms ##1 的帖子

Have fun in Bangkok. Looks like some of the C-hing answered your questions
starbuster 發表於 2022-3-21 04:12
帶女返自住的酒店方面補充一點, 唔知而家有無變, 疫情前是咁的

NANA 附近的酒店一般都是可以帶'女友'的,  ...

以前去東南亞 (Cambodia, Myanmar), 一個男人住酒店, concierge 直接問要唔要 special massage, 好直接

Thailand 反而比較少係gum
jose23 發表於 2022-3-20 04:14
世界唔知有冇變,上次去泰國原來已經係兩年前

1. gogo bar d囡囡實知附近短鐘房位置,不過一般都住附近 ...

ching is right, sagami 001 boots sells for 80 thb, HK price must be double
带回自己就点 除非你想用 nana 炮房 还要付钱
套子自己买吧
st lt 看女孩 最好st lt很多偷懒
預訂酒店之前,上網查下間酒店係唔係Guest Friendly Hotel 先,係的話就預訂雙人房,通常酒店接待處衹會要求囡囡放低張身份證或登記囡囡個人資料 ,客人跟住便可以免費帶囡囡上酒店房。不過,如果雙人房玩3P的話,酒店會收取額外 guest fee

http://www.guestfriendlyhotel.com/guest-friendly-hotel-bangkok/

仲有,安全地見,最好將錢及其他值錢東西放入酒店房萬夾,怕囡囡手腳唔乾淨
非常感謝這麼多師兄的留言,學習了。如果最後真的成行一定會來po文的。感謝!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:13