[MB男同性/同志(只服務男性)] 想試下體驗口內射精感覺

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到有D人比人對住個口打飛機兼射精入去果下好正,好想代入角色感受下 有無人星期四日間得閒?或者星期二/三晚00:00後尖沙咀玩(有地方提供)
. X' H7 O7 [- t" g$ @5 p- m) i2 b
8 ~3 i$ e2 N9 R; X' L& {有興趣就Pm
* y  L. F  ~* M0 |* a4 r0 d
" I5 m8 C$ Z" h+ j& Y; A
我都幫人口爆過,初頭以為好難頂。到最又OK喎,我仲吞埋
我都想試下俾人吹到爆同吞埋

& L4 s4 P8 `- T" l我同你一樣,最初都以為好難頂,但比人口爆完,即刻吞埋落肚,時間其實好短,無咩太大困難,係如果吹得太耐都唔出,就可能無咗嗰種衝動。
我想口爆人 pm我
ah_b999 發表於 2022-3-22 09:53 & ~" S/ d+ A8 q0 P& f
我都幫人口爆過,初頭以為好難頂。到最又OK喎,我仲吞埋

# Q% G) T) k; j, R3 t師兄,可否形容一吓d是什麼味道?Thx!
PM唔到你,你PM我啦~~~
有地方真好
12點後已經訓左覺
回復 ah_b999 ##2 的帖子& G) N/ H/ C) Y, m/ z9 l

/ F3 r) z* f3 P% K% ^2 z$ o可唔可以分享下點樣吹會易射啲
whoreca 發表於 2022-3-22 20:12 3 B+ X* R1 m# d) Y; j% s
回復 ah_b999 ##2 的帖子! C' f, C! r, C1 X, ]* k; i* b% I: [
/ X) o5 y, M3 p, x6 p7 X6 ]
可唔可以分享下點樣吹會易射啲
" `0 K7 ~4 e: q& u
多用舌尖刺激冠狀溝,系帶同馬眼
thai_9989 發表於 2022-3-22 12:44 8 T& h' e  T; I9 ^+ Z
師兄,可否形容一吓d精是什麼味道?Thx!

- {$ n% D" j0 J% h1 s- C咸咸地,唔係太大味。可能係睇對手既個人飲食習慣。
whoreca 發表於 2022-3-22 20:12 " w- N  {' b- U! x( n
回復 ah_b999 ##2 的帖子
6 m8 ~3 M2 H' g2 q  a! F9 {" T; _7 c
可唔可以分享下點樣吹會易射啲

* m# Y- Z' S# S3 {% Q" a# @每個人唔同,就好似你俾人吹咁。你覺得自己點樣最舒服。就用呢個方法對付。
' O/ G- Y5 Z# y  Y. Z! C# e1 l我自己最舒服係俾人吞到了入。成條J被包住既溫暖感覺,所以我都盡量幫對手深喉
同埋對方準備射既時候有冇通知你都好重要。有個心理準備都好D。  u% ]* w; |: \7 j4 U

* z$ |, L! q' V/ H5 w另外吹爆一刻都好有成功感。
4 `/ y8 }. [; L9 |3 ]% L) g' X仲有爆果下一股暖流入口。好正
回復 ah_b999 ##1 的帖子
: f" ^9 Z# n4 Q% e9 C' ?  J0 r9 `# _% c8 Q( a2 ?
明白,謝謝師兄回覆.Thx!' _$ O# {  k% U' \
回復 CwaiCwai ##1 的帖子
6 g4 w, H, w+ ~$ Q5 u# Z8 g/ K
9 o" r# ^5 b4 @' u, \9 e* i' e星期5得唔得?
回復 CwaiCwai ##1 的帖子* r9 p6 _  f& M* y$ W9 I- q! _

% r3 ?# ^- o* b1 b; ^7 }剩係試過比雞雞吹爆,但唔係個個都舒服,不過喺對方個口射真係好舒服,比男仔吹就未試過
回復 CwaiCwai ##1 的帖子
7 O0 v4 `/ P9 [$ [% \
* Z  J3 C; v' g% ppm我啦,可以出嚟玩- C) H: A9 I# ~1 B: w% b$ o
tg:appleed
回復 wongoo ##17 的帖子' w1 l3 T0 A" l; w2 r

: r( D$ x  V% I% Y2 ?% M; C一定系比男吹爆都舒服.試過會反吾轉頭啊.
回復 通利仔 ##19 的帖子' r1 @0 i+ q1 |

: G- x& @0 K% t+ B# g8 Q1 w哈哈,有諗過但唔太敢去試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 15:34