[MB男同性/同志(只服務男性)] 想試下體驗口內射精感覺

* C3 N8 e) e/ j
男都要識得吹先得呀
Oskar 發表於 2022-3-25 15:24
0 j2 b9 s. _* s1 p: I/ R男都要識得吹先得呀
5 h5 t& r& w9 }9 E
男人同得你吹都知男人要乜!) V* {1 ^. |% ], X0 b
我會下下深喉
keung47 發表於 2022-3-25 17:34 : [( x$ C* I  |/ |  v
男人同得你吹都知男人要乜!+ s5 `, k  p* w/ k: F0 J# M
我會下下深喉
# V2 k6 k9 \( T* U3 M! i- N# \! H
我鍾意用條脷乃龜頭同成條
Oskar 發表於 2022-3-25 18:15
0 F5 p; n3 p8 B8 U" u/ F: i' F我鍾意用條脷乃龜頭同成條

' ?) x% Y8 ^0 [; E6 V個人喜好、也會乃鳩頭相比深喉多男人喜歡
keung47 發表於 2022-3-25 18:41
. ^+ |; o+ {! W, t個人喜好、也會乃鳩頭相比深喉多男人喜歡
( d, J  l3 d. q& N3 i7 X; }! {
講到我好想即刻搵人含下添
深喉正、我最愛比人深喉、射咗重要繼續含住。
我含個唔知幾多個
$ I* b- N0 x. F, m" o- F3 L4 R不過最深刻係第一次嗰次同陌生人含佢起初無咩點& E/ Z. F5 o; @! ?9 |; {
之後望下佢嗰度大家都硬咗之後我嚐試用手幫佢打之後
& O% E) v) ]$ G! z2 j) J1 y自己不由自主咁含咗佢 起初覺得佢好多分泌物出嚟
. u; \9 G$ g- \' n而我又吞曬之後無耐佢就射咗 佢好滿足咁😂
0 y! P" @, f0 v5 x6 B: A之後開始幫人含感覺好爽 由其佢射完之後我繼續含 - W# M. Z4 O& U8 I/ h# V2 u. X8 m
對方好似好辛苦咁
寂寞之男 發表於 2022-3-31 20:19
# @  Z0 u! E/ O! u% o- F; v我含個唔知幾多個1 L- B9 A! J+ y7 E( ^8 v  c- \" i) B
不過最深刻係第一次嗰次同陌生人含佢起初無咩點$ t2 B* L! f  D- w7 G
之後望下佢嗰度大家都硬咗之後我嚐試用手 ...

- t" d5 w9 h& `' c' d! ?- @/ H射完個下再含係好酸軟打晒冷震咁既感覺
我都想試下但係夜晚黑唔得😢 晏晝就可以
thai_9989 發表於 2022-3-22 12:44 # D" [! d; r$ j3 E( x" M$ ]: B6 l" C
師兄,可否形容一吓d精是什麼味道?Thx!
5 {, Y  A6 H8 q; e
漂白水
thai_9989 發表於 2022-3-22 12:44
5 ~( a- o" c" m. K. r8 [0 w師兄,可否形容一吓d精是什麼味道?Thx!
1 q! U% h7 P$ l1 T% e9 F; L- B
你去泰昌買支豆漿,飲一啖之後放入雪櫃,第二日再拎出嚟飲,陣味同啲精有9成似
聽你們講口爆咁正,真的想試吓...
$ n! `) [) a! \. A- K$ ]
: V: |+ s7 B# sTg hanw0ng
回復 hanw0ng ##33 的帖子
' J: f0 d5 ?+ V% s  X. ?& T! l
- V3 c; [4 Y& c0 M/ ]想口爆人嗎?
靚仔時成日食大叔 d 精,奶大媽隻西吞西汁… 呢幾年多數同老姣西玩,會一齊食精吞西汁…
christina01 發表於 2022-6-16 18:45
1 O7 T1 ]$ I6 A8 I+ |% Q回復 hanw0ng ##33 的帖子5 o9 ~! [/ Y  ^1 J
$ z2 \: H0 X6 L3 [, G
想口爆人嗎?
0 L, }" V' z" Q1 @, ^3 |5 G
試下
本帖最後由 christina01 於 2022-6-17 07:02 編輯 5 L$ M( F/ G( R7 I# J
0 Q3 u, @+ Y% E! j' P
pm  w   c or t  g
回復 kevincheung41 ##5 的帖子
! S* k  x: i4 d: k8 ^" q! ^/ J& w4 Y6 y
  ^2 R+ V! d& ~! T3 }- n2 bTG: playboyman888
thai_9989 發表於 2022-3-22 12:44
4 ]# r3 R+ c1 J  x2 o9 N! k* |9 `師兄,可否形容一吓d精是什麼味道?Thx!

* b: A' p9 m3 ~0 Z你首先試下自己個的精先啦,咁就知什麼味道
我可以

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:24