[英倫三國] 曼城新發現

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

嚟咗一段時間,都仲係資料搜集中未敢行動。
不過搵到個 club 可能大家有興趣。

利申:未去過,擺明拋磚引玉

https://www.adultparties.org.uk/amp/girls/index.html

在曼城,£150/2hr,要自己send email 去攞invitation先join到。

有機會試下留個報告丫。
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ching, thx for sharing!!

回復 ethernal ##1 的帖子

等你報告 多謝分享

多謝分享~!

thanks for sharing~
want to go try some day~

Party looking good , waiting for brother report

等Ching報告。

Thx sharing

Wait for your report c hing

ethernal 發表於 2022-3-26 15:08
嚟咗一段時間,都仲係資料搜集中未敢行動。
不過搵到個 club 可能大家有興趣。

有冇興趣一起去?

呢個我去過 2 次,D女麻麻地,有1-2個靚既,你要自己睇佢coming party出咩人。
流程大概係你有興趣嘅話, 就要填表留email, 第一次嘅話呢要用PayPal比按金先, 之後你會收到個地點(次次都唔同, 但係都幾遠吓, 冇車嘅朋友仔就要考慮吓)。

去到嗰度有三條女, 男人就大概10幾個, ratio 大概係一比三, 去到佢會俾個膠袋你裝自己嘢, 之後自己去沖涼。 開始嘅時候就開始群體活動, 口交嘅話佢哋DEFAULT 唔用套, 但係你可以叫佢用, 咁嗰三條女 你可以喺兩個鐘之內無限吉。 佢會提供樽裝水俾你。

如果大家有問題可以喺度問我

Reply ethernal ##1 Add Thread

順帶一提, 150鎊兩個鐘有啲貴,如果大家只係出到一炮,咁真係唔係好抵,最抵係去 Picadilly Club @ 132 Great Ancoats St, Manchester M4 6DE, 最平35磅就可以出一炮, 不過千其唔好對服務有任何期望。

期待師兄有更詳細的分享

stevechow99 發表於 2022-4-19 05:06
Reply ethernal ##1 Add Thread

順帶一提, 150鎊兩個鐘有啲貴,如果大家只係出到一炮,咁真係唔係好抵, ...

有無D 好D既選擇?
P CLUB真係頂唔住..D女都唔得喇

回復 typexxx ##16 的帖子

想来体验啊

London 玩過, ratio is 1:2, 如果曼城1:3 有一點多

look ok wor, thanks sharing

Thanks for sharing. Interesting but the M/F ratio is not good.