[曼谷] 曼谷3月中 test and go 報告 (Part 2)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part 1 report -

https://141hongkong.com/thread-2643496-1-1.html

Doki Doki

第二日起身食咗個豐富嘅自助早餐之後 首先去一轉 Doki Doki 來個雙飛先

line 聯絡一下 要求真波 淨係得一個 就係 Victoria

至於另外一位就推介 aunaun

Victoria 後生啲靚啲 亦都係真波 但係皮膚就黑啲

Aunaun 非常之大波 可惜係假嘅

兩個服務非常之好 亦都十分合拍 一前一後用脷夾攻 細佬同埋菊花 真係好難忍得住

3p 90 mins 2q 6000泰baht埋單

跟住去食晏晝飯 然後去揼個4 hands正骨 浸過"溫泉"

The pimp

夜晚去咗好耐冇去嘅 the pimp

雖然夜場係唔可以開 但佢都當自己係餐廳咁開門 大廳開到12點 vip房就冇限制

到咗入場嘅時候首先要做過 rapid antigen test 不過都未有結果 即刻就可以入場 咁究竟有咩用 如果我中咗嘅話已經傳染曬畀全部人啦

自己一條友去 坐喺大廳 mamasan 叫曬啲女出嚟有三四十個畀我揀 好耐冇見到咁嘅場面 啲回憶返曬嚟

揀咗個好好笑容嘅 然後揀埋佢個朋友 兩條女陪坐 叫咗一支芝華士 同埋一啲小食 三個人一邊睇台上表演 一邊傾下偈咁玩

表演係非常之ok 一半泰文歌一半英文歌 你鍾意嘅話點唱都可以

兩條女一個英文非常之流利 一個就基本上唔識講 可惜呢個世界就公平嘅 唔識講嘅就靚少少 (當然兩個都係後生靚女) 佢話佢哋兩個都係 dancer 所以身材都好好 三個人一齊跳下舞咁 好似返咗去細個嗰陣落club同女一齊玩咁

坐咗一晚 酒錢女錢所有嘢加埋大概萬幾蚊泰baht 有兩個靚女陪你傾計同埋玩一晚 我覺得都值嘅 始終呢度嘅女真係同其他地方唔同質素

如果多啲人 每個人夾嘅錢又會少啲 不過最緊要係囡囡識講英文 雞同鴨講就唔係幾好玩

要閂門嘅時候 兩條女拖住我隻手陪我出去搵的士搭 都幾有 gf feel

冇問佢哋出街幾多錢 亦都唔知佢哋出唔出街 有啲後悔冇問識講英文嗰個攞定 line 而家連佢個名都唔記得

泰文一樓一

第三日 用泰文網站 搵咗個agent (唯一一個有英文) 原本想叫 outcall 諗住唔使去咁遠 而且我住嗰間酒店應該會靚啲同舒服乾淨啲 但係佢話我冇泰國電話就唔肯送外賣 所以要親自去佢間酒店

流程基本上同香港一樣 你到咗之後話畀佢聽你到咗 agent就會畀房number你 咁你就上去敲門啦

囡囡叫sugar 細細粒 應該係整個雙眼皮 其他應該冇乜點整 亦都冇隆胸 不過有勁大個紋身 agent 相係p過嘅 真人大概七八成啦

佢話佢之前喺韓國做咗兩年嘢  visa 到期所以半年前返返泰國 返咗鄉下 be a farmer 我問佢咁細粒都有力耕田咩 佢就大笑 覺得我問得好低能 話佢係揸拖拉車  上一兩個禮拜先返返嚟曼谷

囡囡態度都好 不過就唔肯畀我影相 原本揀咗 cim (+500 baht), 不過動作唔夠快 變咗做  c on belly 佢竟然好似好失望咁 話第二次一定要

兩q 中間有一段休息時間 攬實我傾下偈 仲開咗佢以前個星加坡男朋友個ig畀我睇 好似好掛住佢咁

走之前 (非常足鐘) 影咗張冇樣合照 叫我喺泰文網站唱好佢

120 min/2q 2700 泰baht (cim +500)

泰國5q之旅完滿結束 感覺都好滿意 尤其是係而家冇咩亞洲遊客 成個曼谷都舒服好多 囡囡服務態度友好 所有師兄如果而家可以去嘅話 趁而家快啲去

回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄快啲出Part 3 🙏🏻

asprino 發表於 2022-4-6 00:06
Part 1 report -

https://141hongkong.com/thread-2643496-1-1.html

我都好想快D過去

太性福

香港人都係得個恨字

謝謝報告
留下作衝關參考

Thanks for the great report, how much is the pimp package deal ?

正! 多謝報告。
我都想去,但怕test & go麻煩, 囡囡好似唔多選擇
Pimp 大概幾萬?師兄玩左幾個鐘?我都想去見識下。

期待好快可以回复正常 ~ ~ ~

takeawayking 發表於 2022-4-6 01:10
師兄快啲出Part 3 🙏🏻

冇part 3 啦  我都期待再去泰國

多出精多爽快~

acchan恒 發表於 2022-4-6 07:39
正! 多謝報告。
我都想去,但怕test & go麻煩, 囡囡好似唔多選擇
Pimp 大概幾萬?師兄玩左幾個鐘?我都想去見識下。

Test and go 都唔係好煩

上網買佢推介嘅保險

再訂埋第一晚test & go hotel package 之後填表申請thailand pass 一兩日就搞掂曬

回帖獎勵 +1000 元錢

回復 tccck ##7 的帖子

thank you ching report, good luk guy

正呀, 好期待下一Part !!!

lyc118 發表於 2022-4-6 09:25
正呀, 好期待下一Part !!!

沒有了

thank you ching report
可惜回港要隔離

真係"恨"+"痕"死隔離!
多謝師兄報告!

回復 asprino ##1 的帖子

Very nice report. thanks for the continuous update and sharing!!

师兄厉害