[新兵問路] 請問各位師兄有關fiw___的問題

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟看fiw___的review,

ตรงปก = straight cover,是說真人跟封面照片有幾分相似的意思嗎?是不是低於9分就會差很大。謝謝師兄回復
เรื่องบนเตียง = bed story
ความคุ้มค่า = value for money
其实看运气....价格不贵 试试就知道
about 1000 baht, you can try and share. Thanks
禾刀想試下.......不過去唔到.......

小弟少少經驗
straight cover字面就解真人同相好似, 甚至一樣.....
之但係呢
1, 有d review打手來, 無參巧價值
2, 就算真user, 泰國人把尺同香港人唔同, 用香港人既角度, 佢地係easy going同hea d, 所以佢地覺得似程度未必等如我地覺得似
我一開始睇 1000匹都有, 我以為係網站. lol
Reply newbra ##5 Add Thread

師兄一席話,勝讀十年書!
所以,多看評價多的,且ตรงปก = straight cover 多是9-10分的,如果有7-8分的,直接pass
多謝師兄分析,距離正常開關仍未知道,但係知道多啲夜遊渠道,再次感謝無私奉獻
18kiddy 發表於 2022-4-11 22:45
小弟看fiw___的review,

ตรงปก = straight cover,是說真人跟封面照片有幾分相似的意思嗎?是不是 ...

咁搞法....Smooic吾洗做 !
18kiddy 發表於 2022-4-13 20:12
所以,多看評價多的,且ตรงปก = straight cover 多是9-10分的,如果有7-8分的,直接pass

唔好信9-10 ตรงปก,泰國人心態唔同,
好多時會得過且過比9-10分,我既經驗,
圖片打八折啦,同埋,fiw好多打手,
睇得多,你就分到真假報告

另外該網站名稱我已改為fiw__,因為該網站內容與本台有所衝突,
不便之處請見諒
師兄想搵走妖通常用邊個網多?
Reply bangkok ##12 Add Thread

謝謝版大師兄的回復。既然內容與本台有所衝突,那就改掉網站名稱吧。有心想知道的師兄去search thailand sideline也還是可以搜得到的。
價錢唔貴可試試運氣玩下, 大概都係1000左右

對服務唔好太大期望, 除非你玩多兩次同條女熟咗

D報告9成晒鬼氣, 你睇多幾睇會發現一大堆打手, 條條女都寫一樣
newbra 發表於 2022-4-12 23:04
小弟少少經驗
straight cover字面就解真人同相好似, 甚至一樣.....
之但係呢

Thanks for ching's insight...
多看看 review 有的有图片 我基本都是google translate 然后大概能明白的
Reply hei1987 ##17 Add Thread

師兄復活節的遊記幾時發布?望眼欲穿ing
回復 18kiddy ##18 的帖子

其实都差不多 没啥特别的 哈哈哈 过几天回家发
唔知Fiw 芭堤雅有冇?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 02:13