[新兵問路] 蛇美如何

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

依家蛇美開返啲女既質素有冇提升到?
同埋有冇CHING知依家蛇美公價係幾多?
Hope to know about this too!
回復 likearay ##2 的帖子

Hope the guys in Bangkok share the situation.
蛇尾架啡
唔知有無師兄去玩呢
好啦答你啦。

可以不去,囡唔多+唔掂。

客都唔多
回復 Weelaa ##1 的帖子

前二日去過 囡多過客 大約30個以上 有可食用的..有個妹妹仔 幾可愛 距唔入黎企 以為距唔夠秤
好掛住蛇美D囡囡,
希望下年可以去完,
返香港唔洗隔離!
一日未通關,估計都唔會好興旺
有時好睇運氣
回復 kamchoi ##8 的帖子

可能ladyboy唔入得
我訂左两個月後去曼谷。 近排好似無咩女可以食。
蛇美都唔得,nana,cowboy 就算 心灰。。。。有無師兄指條出路

回復 acchan恒 ##18 的帖子

而家nana rainbow 5 好爆
回復 kamchoi ##19 的帖子

依前去過nana幾次, d囡囡都好似勁急。 出街又勁貴(可能我唔識講價),經驗唔太好
大多用smooci, agent, 蛇美…依家好似熄微。。。唉唉
去10日唔想晚晚係酒店食自己。。。求助
多謝樓上各位師兄的分享,都好掛住d囡囡。但可惜某機會去了
回復 acchan恒 ##20 的帖子

我會STAY 最少半年係泰國PM 交流下 : )
回復 acchan恒 ##18 的帖子

cowboy 暫時唔使去..真係唔店..蛇美開始多返D囡..
1點後 1500~2000THB 有交易 但可能係人工隧道
nana 600 bar 3000 SH
回復 kamchoi ##23 的帖子

感謝情報。。。希望你玩得盡興
回復 Weelaa ##1 的帖子

剛才 22:30 左右順路落去蛇坐左一下, 目測都有 40+ 囡囡, 都有幾個較, 冇打算帶囡返酒店~為可食用但真心唔多, 可能好野都做緊野吧, 反正今次我只係去觀光~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:16