[住宅/民型私竇] 大圍積輝街边

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

响4台广告見到有件陀地叫小苗,帶住黑口罩,睇落好似好正冇撈味咁,唔知有冇師兄試過,因冇去過個頭,避免中伏,謝謝! https://141-hk.com/zh/region-31-%E5%A4%A7%E5%9C%8D.html
Ching, 去就一定中伏…… 一個月前去過,50+
回覆 讚好 不讚 使用道具

saviochin 發表於 2022-4-18 12:49
仆佳,用假相呃人?師兄試過?

有些相無真
指壓相有些假,一樓一相有些係假
撞手神

晚安你好 發表於 2022-4-18 12:20

唔撚係呀

晚安你好 發表於 2022-4-18 12:20

睇相真係估唔到,多謝師兄報告,by the way 大圍有冇試過好野

vanet 發表於 2022-6-5 17:02
睇相真係估唔到,多謝師兄報告,by the way 大圍有冇試過好野

你都去過個边?

saviochin 發表於 2022-6-6 10:07
你都去過個边?

試過住家莎利唔掂唔識按摩冇力,另外搵過芳芳按摩同抓龍根ok但熟女同地方環境麻麻

大圍區嗰D,又貴又呃鐘,又hea dup

伏到仆晒街,唔好去。

回復 一蚊仔 ##10 的帖子

多謝師兄分享

上過!無服務唔好去

大圍多數伏!

唔好去伏

vanet 發表於 2022-6-7 02:50
試過住家莎利唔掂唔識按摩冇力,另外搵過芳芳按摩同抓龍根ok但熟女同地方環境麻麻

師兄你試呢個莎莉我都谷9氣, 咁岩見到有人講我終於可以講下
價收得貴都算, 我當你無生意, 辛苦錢, 唔緊要
次次臨出果陣, 驚撚到乜咁, 我明好多女女都怕被整污糟, 咁講真, 你有手擋住, 乜都得啦
佢次次都離到遠一遠, 雙手按實你條野
好啦咁有時我隻手都少少污糟, 佢係可以好撚嚴厲咁吩咐你唔好周圍掂
我心諗, 正常人都唔會特登摸到其他地方啦, 你使唔使咁撚樣啊

最癲一次係咁, 話說dup dup下佢行一行開左, 咁我將枝BB油由床既一面, 拎過去另一邊咁姐
佢一返黎見到枝油移左位, 即刻癲撚晒叫我唔好掂到佢, 話我隻手污糟
我果下呆撚晒, 我拎一拎開枝油, 點解隻手一定會high到d油呢?
自從果次之後, 我block9埋佢contact, 以後都唔撚再去
無吹水真人真事!

🌹人妻
🔶🔸 歡迎預約🔸🔶💆‍♂️💆‍♀️
   👉🏻時間
  日式推油 柔情掃股
>>A <<日式柔情掃股)50分鐘 💁🏻‍♀️ 498
  泰式按摩抓龍🐲🗾
< 50分鐘 💁🏻‍♀️抓🐲🗾 598
<<C>>> Bod 50分鐘$798
泰式痛症經絡理療推拿<<D<< 100 分鐘 💁🏻‍♀️ $980
針對 腰酸背痛 頸椎移位 坐骨神經痛 刮痧拔罐失眠等一次有效 !
洗酸 排酸排痛 淋巴堵塞 去水腫  解決所有 肌肉僵硬 疼痛 💥💥💥! 冇花冇假試過你就知👍👍
💋環境舒服整潔
歡迎各位骨友🌹💆‍♀️💆‍♂️💆‍♂️👣

地址大圍積存街加油直行小巴站的士站安老院附近

雄心雞蟲 發表於 2023-10-8 15:52
🌹人妻
   € ...

曾經見過呢個廣告,不過未試過,唔知各位師兄話中伏係唔係呢個

vanet 發表於 2022-6-7 02:50

想問抓龍根要收788蚊咁貴,包唔包打飛機架?

雄心雞蟲 發表於 2023-10-8 15:52
🌹人妻
   € ...

想問抓龍根要收798蚊咁貴,包唔包打飛機架?

KyleYu 發表於 2023-10-3 01:05
師兄你試呢個莎莉我都谷9氣, 咁岩見到有人講我終於可以講下
價收得貴都算, 我當你無生意, 辛苦錢, 唔緊要 ...

師兄依件女咁怕污嘈叫佢唔好做雞啦,痴根.
大圍仲有咩女可以玩嗎?我見141網有幾件開價498包哂,唔知條女老唔老...