開見天日, 思思spa巧遇美魔女

名稱: 思思 SPA
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B58353-太子-水療SPA-思思 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

儲左兩個月既精神, 終於等到21號, 可以大射特射啦. 在此先祝各師兄出入平安.

九痕無朋友, 忍左兩個月, 九衝去太子思思spa搵老相好老闆娘EVA, 叫佢介紹D新女比我享受下.

結果喺我沖緊涼既時侯, 就聽到有人開門, 入黎後一聲HELLO....OH...把聲唔錯喎. 起碼無鄉音.  

求銀其沖下三點就出去會靚女, 眼前靚女叫-多多, 真係第一日返工, 佢話之前休息左半年.

我再見下佢全身, OH SHIT!!!! 我最愛的鮮紅色指甲油, 手指腳指都好整齊好白.

坦白講, 我最鐘意D 女人識打扮, 夠妖艷.

最憎就係D 女人懶, 不修篇幅. 屌, 屋企果隻已經係咁, 出到黎當然要搵D美魔女開心下啦.

講左咁多癈話, 入正題啦.

PART 1 超級好心機去揼骨, 你會明顯感受到佢真係想你舒服果類. 加上佢既靚靚手甲, 望住佢按摩, 條九不其然都會扯扯地....

PART 2 由於佢黎M, 只能查波食奶, 不過睇佢個樣應該餓左好耐, D 淫叫聲好聽到不得了...

最後叫佢用上薄膜吹吹....HOLLY SHIT!!!    唔知係咪我都忍左好耐, 唔夠一分鐘都比佢吹爆左.

仆你個街,,,忍左兩個月, 一分鐘就比你吹爆. 我決定等佢黎完M, 再上去思思SPA 挑戰佢既口技.

家用$900 + TIPS
多謝你嘅分享
thanks for sharing
正,多謝分享
回復 Bigheadchai ##1 的帖子

多謝師兄報告
回復 Bigheadchai ##1 的帖子

多謝師兄報告
多謝師兄
多謝分享~ 真是好好玩
好似幾白滑,多謝分享。
多謝師兄分享