偷跳之旅

回覆 讚好 不讚 使用道具

守株待兔 發表於 2022-5-1 08:05
哈哈!
而家円平咗打嗰九折以上
早2日走到感受下黃金周氣氛,12點去到候機室好似賓虛場面位都冇得 ...

你就幸福啦

哈哈!
而家円平咗打嗰九折以上
早2日走到感受下黃金周氣氛,12點去到候機室好似賓虛場面位都冇得 ...

能約到AV嗎?

wongwingkin 發表於 2022-5-1 08:23
你就幸福啦

你睇我好,我睇你好
有時遇到D波都唔俾玩,你又知唔知
又有時遇到好好玩,点知又飛走咗
又要失戀
好多時都要响慾念同埋恐懼中掙扎 107_920_4408b6029799aa903f97bfecb8457128_detail.jpg

MichaelHL 發表於 2022-5-1 09:32
能約到AV嗎?

有時會有女優出勤,單品女優不知名,遇過幾次不礙如是 107_1208_4905c3eff5375b92c0f84c9013c1ab93_detail.jpg

守株待兔 發表於 2022-5-1 13:59
有時會有女優出勤,單品女優不知名,遇過幾次不礙如是

好好雙乳

羨慕啊

守株待兔 發表於 2022-5-1 13:57
你睇我好,我睇你好
又有時遇到好好玩,点知又飛走咗{:2 ...

吾俾玩波,咁要砌大力D

守株待兔 發表於 2022-5-1 13:57
你睇我好,我睇你好
又有時遇到好好玩,点知又飛走咗{:2 ...

At least you have an even chance of hitting the jackpot sometimes. For the rest of us, we could only be envious.

哈哈!
而家円平咗打嗰九折以上

Sounds like great fun. We could only live vicariously through your report and pix.

wongwingkin 發表於 2022-5-1 22:47
吾俾玩波,咁要砌大力D

好似呢個第一次新女頭圍,玩得普通冇乜印象,自己都唔記得冇記憶
点知個零月之後又再上過,女女一見到我即刻話我上過佢,自己年紀大冇記性冇計,緣也 107_1138_1.jpg 107_1138_2.jpg 107_1138_3.jpg

酷新丁 發表於 2022-5-2 03:43
At least you have an even chance of hitting the jackpot sometimes. For the rest of us, we could on ...

機緣際遇
話說黃金周撞手神,呢個廟細燈籠大,足秤D仔一手揸唔晒,即尺即即,插完又吹又插夾腸,應有盡有最後口爆,仲被我睇成口都係之後吞埋
我就操勞過度,散晒睇黎又去閉關一段時間 107_1179_b774b00708ffc99b34816a3e94abde6a_detail.jpg 107_1179_2720ec2361ca03dba0e22d48815d435a_detail.jpg 107_1179_6cc0eb065f57fe3388ae67e9d1956fb3_detail.jpg 107_1179_1.jpg 107_1179_2.jpg 107_1179_2e3b15f55164a8acda566229a6933d26_detail.jpg

回復 守株待兔 ##50 的帖子

靚女,多到吾記得

守株待兔 發表於 2022-5-2 07:30
機緣際遇
話說黃金周撞手神,呢個廟細燈籠大,足秤D仔一手揸唔晒,即尺即即,插完又吹又插夾腸, ...

唉,你就好有得食。澳門食塵....

wongwingkin 發表於 2022-5-2 08:28
回復 守株待兔 ##50 的帖子

靚女,多到吾記得

以前逢星期五就走去趁墟,金毛大哥守門口,佢話我係日糸常連乜女都可以上,仲可以預約新女方便好多
呢個係佢介紹後生夠高瘦底大波,点知又係唔俾玩波 107_1097_1.jpg 107_1097_2.jpg 107_1097_79e426ef33f7231dea415a5f76d4b45e_detail.jpg

onlyseed 發表於 2022-5-2 11:01
唉,你就好有得食。澳門食塵....

隨緣
唐狗只不過係鐘意用雙腳走路去到邊咪食到邊

守株待兔 發表於 2022-5-2 12:18
隨緣
唐狗只不過係鐘意用雙腳走路去到邊咪食到邊

唉,澳門想隨緣都冇,就嚟快餐都冇得食。

守株待兔 發表於 2022-5-1 13:59
有時會有女優出勤,單品女優不知名,遇過幾次不礙如是

贊贊贊!
有個大哥跟我說如果運氣好 可以約到MIKAMI 不知真假 哈哈哈

onlyseed 發表於 2022-5-2 12:23
唉,澳門想隨緣都冇,就嚟快餐都冇得食。

冇咪試下溝女,食住等
或者發展其他興趣可能另有收穫

MichaelHL 發表於 2022-5-2 13:36
贊贊贊!
有個大哥跟我說如果運氣好 可以約到MIKAMI 不知真假 哈哈哈

假如萬一或者可能如果真係?!
女優興趣不大,我都係鐘意2隻腳嘅鷄仔 107_1185_7226b0c8b52ad7cb720c729feec514a6_detail.jpg

守株待兔 發表於 2022-5-2 12:16
以前逢星期五就走去趁墟,金毛大哥守門口,佢話我係日糸常連乜女都可以上,仲可以預約新女方便好多
呢個係佢介紹後生夠高瘦底大波,点知又係唔俾玩波

金毛強仔關照唐兄,係咪你日文進步了呢