偷跳之旅

回覆 讚好 不讚 使用道具

守株待兔 發表於 2022-5-2 07:22
好似呢個第一次新女頭圍,玩得普通冇乜印象,自己都唔記得冇記憶
点知個零月之後又再上過,女女一見到我即刻話我上過佢,自己年紀大冇記性冇計,緣也

It is a good thing that she remembers you fondly.

守株待兔 發表於 2022-5-2 14:40
冇咪試下溝女,食住等
或者發展其他興趣可能另有收穫

試下溝女,食住等 is a good strategy anywhere.

wongwingkin 發表於 2022-5-2 21:00
金毛強仔關照唐兄,係咪你日文進步了呢

日文就冇乜改變,金毛大哥又好得意,第一次見到佢,佢已經知道我係邊個
佢只係要我玩65分鐘,唔好嘥錢
D女唔得就叫我唔好上,上完又問我得唔得
而家佢做店長返4点,我就要諗辦法 107_1185_1.jpg 107_1185_2.jpg 107_1185_43fb96f0f60b4ad6caffb36971c7fdd9_detail.jpg 107_1185_741b6bde868eb33bf9d2271e7c4b0db4_detail.jpg 107_1185_7226b0c8b52ad7cb720c729feec514a6_detail.jpg

酷新丁 發表於 2022-5-3 01:34
試下溝女,食住等 is a good strategy anywhere.

溝唔到女,又冇女食,咪食住鮑魚先 IMG-20220501-WA0001.jpg

守株待兔 發表於 2022-5-3 12:21
日文就冇乜改變,金毛大哥又好得意,第一次見到佢,佢已經知道我係邊個
佢只係要我玩65分鐘,唔好 ...

儲埋咁多報告,4点真係太夜,老虎返屋企

wongwingkin 發表於 2022-5-3 13:11
儲埋咁多報告,4点真係太夜,老虎返屋企

唯有博一博,或者早一日預約4点,快手快腳食個快餐 呢個做過乜野客都出日記,連我食完都寫明係香港人,有印尼人都有 107_1176_1.jpg

守株待兔 發表於 2022-5-3 14:54
唯有博一博,或者早一日預約4点,快手快腳食個快餐 呢個做過乜野客都出日記,連我食完都寫明係香港人,有印尼人都有

你应話話係英國人

wongwingkin 發表於 2022-5-3 18:08
你应話話係英國人

出生地係香港
本來諗住閉關一段時間 ,點知大波高妹返黎3日

守株待兔 發表於 2022-5-3 19:13
出生地係香港

揸吾揸得先?

wongwingkin 發表於 2022-5-3 19:45
揸吾揸得先?

令和第一擊個位,差唔多3年了,每次都好盡興,最後嗰次D吹功又進步咗,E奶任玩

守株待兔 發表於 2022-5-3 20:11
令和第一擊個位,差唔多3年了,每次都好盡興,最後嗰次D吹功又進步咗,E奶任玩

老相好

守株待兔 發表於 2022-5-3 14:54
唯有博一博,或者早一日預約4点,快手快腳食個快餐 呢個做過乜野客都出日記,連我食完都寫明係香港人,有印尼人都有

Indonesian speaking Japanese?

守株待兔 發表於 2022-5-3 19:13
出生地係香港

How do you keep track/up-to-date of all the different girls?

守株待兔 發表於 2022-5-3 12:21
佢只係要我玩65分鐘,唔好 ...

Have these pix been PSed? Look nice but unreal.

俾少少錢可以進入個後生有人材有身材嘅日本妹,真係好抵
佢半年度就嚟一次,機會難逢

酷新丁 發表於 2022-5-4 02:43
Indonesian speaking Japanese?

大把外地勞工,印度印尼菲律賓泰國越南都好多
普通超市都有售冷凍豬腳鷄腳

酷新丁 發表於 2022-5-4 02:44
How do you keep track/up-to-date of all the different girls?

沖涼店網站有在籍一覧,上丨過D女女咪有印象,不過有時果頭上完跟住就剷走晒,以後都唔嚟
好似呢個大波不過鬆 107_1188_0e28de1a6bcdc67b9667dbba5daa50a5_detail.jpg 107_1188_0b05e5ace1db4c5dc4e20b8dd70ff333_detail.jpg 107_1188_fb8d4d68a8c302df8856f704735e1913_detail.jpg 107_1188_681755ac6da95ee9913f89903497a8a0_detail.jpg 107_1188_b91e9557e46cd2fb9cd3220961cef5c5_detail.jpg

守株待兔 發表於 2022-5-4 06:47
俾少少錢可以進入個後生有人材有身材嘅日本妹,真係好抵
佢半年度就嚟一次,機會難逢

勿失良機,執多幾劑

Thanks for report