[MB男同性/同志(只服務男性)] 有冇人夫/直男/有女友的想試下同男玩呢?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

0 X4 c3 Z) L3 r1 h; i. }我34歲+ H. l, K$ {+ i
歡迎直男/已婚/單身/有女友/bi試下玩& [/ D6 q$ ~& _4 j; ~5 n2 R6 V
可以cd(唔cd都得)
) L( A- u, ?! V! H含人一流,有直男玩過翻尋味
& h: i5 z* V1 m如果有興就留私訊我留聯絡方法
! t; J3 V) V$ E9 \9 q
% p# v  m, _) ^1 q等緊你
回復 speed_stick ##1 的帖子
$ h( O; D: F% k4 n
9 p6 f) [2 Z8 L8 V2 V. rHi 我有興趣
回覆 讚好 不讚 使用道具

我都有性趣。pm我

回復 speed_stick ##4 的帖子3 N' \0 e0 |* k# I

& ^0 _6 o5 I* p+ STG @happytoplay01
1 t0 p3 t0 U- C; A& i+ _: P加我傾

加哂喇,仲有冇人想玩?

有興趣,想試。

回復 rrik ##7 的帖子! e, T2 n6 I- O) {

^- e1 V& i. s6 _我未send到message 俾你,你可以pm我嘛?

speed_stick 發表於 2022-4-28 13:44 . D3 x, R. ^5 B% m5 Z
回復 rrik ##7 的帖子8 Z7 v9 Z) X  |" W9 S

0 I* K& J/ J7 K3 |4 i$ M" R/ q我未send到message 俾你,你可以pm我嘛?
4 `3 v. N% C* p, n: [( C5 {$ Q
已經PM咗。

tg @fung5959

V7 rchk87~今晚等你

Jasonkid119 發表於 2022-4-29 13:51
6 g; [/ d- h$ P8 \. e! |' O. V! [V7 rchk87~今晚等你

6 @. o1 {, Y0 E冇呢個ID wor….

我想玩,TG  xoot887

互含正

回復 HERO34 ##14 的帖子
) S) X: }( Q; ]. g5 i: \$ ?2 q
7 S& @% Z: X+ o# Q( z8 R$ ^可以呀 你有冇wechat/TG? Pm我呀

有冇直男或人夫想試下呢?

回復 speed_stick ##16 的帖子6 ^# }* D/ p9 p' ?& Y" T

0 t# L5 A; G* p& v有興趣,互fun都得' f3 B5 _6 n1 y9 H4 i

留名我至威 發表於 2022-5-3 23:37
# p7 k9 X1 K4 r想玩,可pm?
* S; t: }( k+ f3 ^( D1 X; f6 y
可以,我pm咗你呀。

TG:  playboyman888