樓主: rrik

[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 有幾多直男會想含/被肛/被口爆?

回復 christina01 ##30 的帖子7 o; Z2 Y8 N( y( i

# v7 E- s, `- N5 z係,一直好好奇含L係咩感覺
回復 christina01 ##40 的帖子( M4 f% v* o' k. b% Y

# Y' p. |  B2 ]6 XOk我都可以
3 G  M: P7 G$ l* |
我好想含呀
酒店或賓館可以3p或多p
樓主呢度咁踴躍,有排食,可唔可以分享一下戰況呀!
樓主好似一路唔見
報一下數含人+1
有幾多直男會想含/被肛/被口爆? [修改]
5 p* j2 T: f+ R$ p( I/ V
2 p, }9 a; l4 |1 A
一邊被插一邊比人含,真係超舒服
我反而想一路含,一路俾人插
) @6 |" `& }& s: V/ B3 _  C
我靚仔時為錢比大叔屌屎忽同含燃係想嘔想咸,但又要扮享受… 而家同大波靚妖含燃感覺好剌激,好想佢快 d 射入口吞左佢。屌緊人時最好又有人屌自已屎忽或比碌鳩我含。不過我唔係基佬,只鐘意女人同大波靚妖。
回復 seafoodfans ##50 的帖子  y5 [8 N4 {6 O/ F" n% Q

( [, n0 `- f; W睇黎你有好多經歷wo,不過我而家只係想試下only,唔太清楚含男同含妖有咩分別
我不是我 發表於 2022-6-27 00:03 & ~, |! [( \# `( F  c1 g# M
回復 seafoodfans ##50 的帖子
- B4 P# O" B! P1 F% k& e" \! r; f  U0 [. K, {% X
睇黎你有好多經歷wo,不過我而家只係想試下only,唔太清楚含男同含妖有咩分別

3 |  w7 L. U* g0 P6 x$ D合理眼當係你想的,唔好摸就一燃樣… 我唔會合理眼,因為而家只玩我想玩的。
為錢也不一定唔享受....
我都屯門,可pm

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:48