[曼谷] Happybkk Today 4set 2girl promo 90min 4000B

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄點睇呢4對組合及會選邊組  Today 4 set 2 girl promotion 90 minutes 4,000฿

poppy &nam  yuki&nadai  Anny&Anna  Anny&Hawn    

IMG_3937photo-200x300.jpg   Nam      IMG_4772photo-225x300.jpg    Yuki    IMG_4774photo-225x300.jpg     Hwan      IMG_4926photo-180x300.jpg   Anna

IMG_5167photo-225x300.jpg    Nadia      IMG_5170photo-169x300.jpg       Anny       Screenshot_20220428-114330_Twitter.jpg      poppy

回帖獎勵 +500 元錢

4對組合我揀poppy & nam,如果自選會nam + nadia
回覆 讚好 不讚 使用道具

現在happyBkk的這個3P promo好像天天都有了。
我比較想try 一下anny 和anna的組合。
Nam 和haru是次選

18kiddy 發表於 2022-4-28 14:08
現在happyBkk的這個3P promo好像天天都有了。
我比較想try 一下anny 和anna的組合。
Nam 和haru是次選

師兄果然同我一樣口味

sathai 發表於 2022-4-28 13:15
版主果然係食家我會揀雙a, Anny&Anna,因為佢地有女人味

大家唔同口味就好,有時我同朋友一齊去玩,

大家口味差唔多,揀女好多時一樣,

都唔知朋友要好,定我要好

bangkok 發表於 2022-4-28 14:33

所以我喜歡獨自去玩,唔會做人難

還有多謝版主加分

sathai 發表於 2022-4-28 13:45
還有多謝版主加分

多謝c兄支持本區

師兄下周還在泰國嗎?要不要去芭堤雅

sathai 發表於 2022-4-28 13:10
各位師兄點睇呢4對組合及會選邊組  Today 4 set 2 girl promotion 90 minutes 4,000฿

poppy &nam  yuki&n ...

咁如果只要一個女子90Mins係咪即係2000THB?

bangkok 發表於 2022-4-28 13:55
4對組合我揀poppy & nam,如果自選會nam + nadia

P Bangkok果然係食家

sathai 發表於 2022-4-28 14:15
版主果然係食家我會揀雙a, Anny&Anna,因為佢地有女人味

細路仔先揀姐,全部都要試!

在下一定唔會同P Bangkok 爭!
因為個人口味超奇特

Reply ilovetoplay ##11 Add Thread

一隻2500,兩隻4000,三隻???

18kiddy 發表於 2022-4-28 14:59
Reply ilovetoplay ##11 Add Thread

一隻2500,兩隻4000,三隻???

咁雪高七妹加個小肥人幾多錢呢?

ilovetoplay 發表於 2022-4-28 13:57
P Bangkok果然係食家

play兄你先係食家,由 A 至 Z 女都數唔晒

bangkok 發表於 2022-4-28 15:04
play兄你先係食家,由 A 至 Z 女都數唔晒

P Bangkok 在下食左手同右手26個月啦!當然係食家啦

bangkok 發表於 2022-4-28 14:51
多謝c兄支持本區

版主客氣客氣,其實我對唔住各位師兄同141,可以話141是陪伴我成長,141係我最佳指南,未去泰國居住之前,都係睇住141去洗樓搵酒店女同CC,但係我係泰國住左3年依家才出報告,十分之對不起大家,以後我會去開發多一d地方再報告給大家

ilovetoplay 發表於 2022-4-28 14:58
細路仔先揀姐,全部都要試!

師兄等我儲多d能量先,
細路仔要慢慢來