[新兵問路] 請問各位師兄,需要給小費嗎

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問各位師兄,日按,happyBKK,doki doki或者mitu這些,需要給10%小費嗎

還有sideline這些,如果是1500株的話,需要給100-200泰銖的小費嗎

感謝

師兄,比小費呢樣野好似做善事咁

多多益善,少少無拘

但係服務差點解要比佢

比200-300是正常

比500叫獎勵希望再食有更好服務

比更多會做壞市場
回復 18kiddy ##1 的帖子

It's up to you, in the end it's your money anyway.

If you go to the massage parlour and you plan to go back again, then just tip the mamasan/manager, but just give 100baht is enough i think.  Of course you can give more, maybe they will contact you when they have new girls?

As for the sideline fiwfa* these kind of website, i think tips will make the girls remember you more.  If you ask for their contact and give them tips they will more likely to text you back when you need them lol.  
唔洗,但你有米而且like佢咪俾,開心錢
服務好咪比

看你心情 你想给多少都可以
服务好的 我都会给一点点 500到1000
一般都不给

上次找了妖 服务很好 我给小费 还不要呢

我多數唔俾, 除非真係特別好到想返卓, 暫時未試過有
18kiddy 發表於 2022-4-30 22:02
請問各位師兄,日按,happyBKK,doki doki或者mitu這些,需要給10%小費嗎

還有sideline這些,如果是1500株的話,需要給100-200泰銖的小費嗎

在下從來都無比Tips女子的習慣!
真的,在下只係買零食請食飯睇戲或私約咁咋
冇話“需要”嘅, 鐘意或者服務好咪比啲, 不過千期唔好比太多, 比得太多佢啲會覺得唔問你都比咁多, 咁就攪到越玩越貴
HKtraveler 發表於 2022-5-1 16:25
冇話“需要”嘅, 鐘意或者服務好咪比啲, 不過千期唔好比太多, 比得太多佢啲會覺得唔問你都比咁多, 咁就攪到越玩越貴

師兄咁講就反問女子拎Tips啦,哈哈哈哈
sathai 發表於 2022-4-30 22:28
師兄,比小費呢樣野好似做善事咁

多多益善,少少無拘

啱聽!
最緊要唔好 過咗籠,越咗界!
ilovetoplay 發表於 2022-5-1 13:06
在下從來都無比Tips女子的習慣!
真的,在下只係買零食請食飯睇戲或私約咁咋

師兄, 你糸 "女女糖丸", 梗系吾洗比 Tips 喇.
佢地比番你差吾多.
師兄,在下只係付出勞力同心力姐。
ilovetoplay 發表於 2022-5-1 16:37
師兄咁講就反問女子拎Tips啦,哈哈哈哈

唔係好明你講乜, 客問返女攞貼士?咁咪即係講好價但比少錢?我真係咁耐都未試過, 除非你係鴨, 咁你當然可以問返幫襯你嘅女子攞貼士啦
服务好,100足矣,如师兄高富帅可以自行发挥
呢D野隨心喇...服務好你玩得開心咪俾~

不過就適當就好...唔好做壞規矩
HKtraveler 發表於 2022-5-1 19:05
唔係好明你講乜, 客問返女攞貼士?咁咪即係講好價但比少錢?我真係咁耐都未試過, 除非你係鴨, 咁你當然可以問返幫襯你嘅女子攞貼士啦

呢個係在下經常同妹妹開的玩笑
出嚟玩,最緊要開心。d場幾乎都明碼實價。一般都唔會俾tips。除非真係好撚開心。
可給可不給,沒有硬性規定要給多少

師兄,玩得開心,囡囡的皮肉錢,給多少少也應該的。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:45