方舟 Moka nuru專業 玩得好放 口爆啜晒 會翻食

名稱: Ark SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B30795-尖沙咀-水療SPA-Ark SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

健身中心:方舟
健身教練:moka

相頭 (8 / 10 )
大眼濃妝。姐姐型

身材 ( 8 / 10 )
16幾左右,白淨皮膚,C波

服務(9 / 10 )
Part 1
例牌拿左杯水比我,問我邊度累d,按摩專業 夠力度 穴位準確。

Part 2
囡囡自行解甲,身形腿細手細少少腩,C波,先落油同我波推行走全身,nuru好專業沒試咁好嘅nuru  邊推邊調情好多花樣,過再啜lin,可DJ ,我禮貌上問囡囡可否車,佢面紅紅話可以,禁就由中車起步到大車,之後轉69,奶到囡囡d水流哂出黎,佢都吹到我硬過鐵,囡囡示意轉番身,又邊奶邊吹+深喉,我亦都手多多渣下波,好快就出哂係囡囡口入面。完事一起沖身,比埋家用佢就送我走。

落樓價:$1300

感受:按摩專業 nuru專業 玩得好放  會翻食
多謝分享
回復 cookkipip ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享~
Thanks for sharing.
好正呀!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 11:52