森SPA 樂樂,屌得快樂,痴女式服務

名稱: 森SpA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B69093-銅鑼灣-水療SPA-森SpA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

健身中心: 森SPA
健身教練: 樂樂

相頭:8/10 越望越索!特別係對眼, 好有妖精嘅味道

身材:8/10 軟熟C波仔,身材惹火有前有後

服務:10/10 痴女式服務

又再返食!早幾日唔舒服!而家好返緊係要上去支持下啦! 入到房見到樂樂笑笑口,好自然就係攬 攬車車,除衫後又攬攬車車,沖緊涼繼續攬攬車車!當然錫lin水蕭都係唔少得啦!沖涼幫抹身都係要車車住先得!

P1:硬係要俾佢揼幾吓樂樂先安樂!無揸流攤嫁,按完又落油推,大佬舒服完再細佬……

P2:又再進攻我耳仔搞到好鬼痕!轉身又不停不停錫lin不停吹!我手多多搞吓佢竟然俾樂樂叫唔好!咁唔可以淨係我享受㗎!即刻捉返樂樂上嚟邊車邊 玩佢個軟綿綿c波再錫lin!食到樂樂典 典下! 之後再 69!無毛無味靚鮑幾時 都係咁好食!食到樂樂隻腳仔係咁踢! 踢到幅牆啪啪聲!

P3: 忍唔住上套, 樂樂女上! Feel到下 面好緊!再加上樂樂不斷靈魂大車底下!就咁俾樂樂一招車住KO咗!完事後沖涼又繼續錫lin事後蕭!搞到我真係想嚟多嘢!

總結:雖然而家有好多教練嘅選擇,不過難得搵到個啱feel又同自己夾嘅教練,如無意外一定會繼續翻食
回復 Klyteet ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝分享
多謝你嘅分享
得閒試吓 多謝分享
正,多謝報告

look nice will try

多謝分享
好吸引!
Thanks for sharing.
請問幾錢落樓?
張相係台灣奀星嚟喎

多謝分享
多謝師兄分享
正有p3
多謝師兄分享
多謝分享

多謝師兄報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:10