[男仕按摩預約] 🌟娜娜對波真係極至誘人,有種心動嘅感覺!

名稱: 痛症治療師⭐️娜娜
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B26936-尖沙咀-樓上骨-痛症治療師⭐️娜娜.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔經唔覺,認識咗娜娜已經年幾。耐唔耐就去探佢一次。

感覺佢有種特別嘅魅力,每次見到佢都總會有啲怕羞。同佢傾計係好舒服,佢都會願意聽你講嘢。
尤其係呢個疫情搞到我生活上不斷湧現各種不如意事,次次去到都迫佢聽我講一大堆廢話,真係唔好意思。
雖然大家經歷想法可能有啲唔同,但傾計真係好舒服,有時覺得搵佢係單純為咗有個人同自己吹水,抱怨一下生活。

每次探佢嘅程序 / 內容都有少少唔同,所以不知從何說起,我都係等佢自由發揮。

整體按摩都係舒服嘅,主要用手按,有時會有踩背,夠力鬆到。

娜娜有斯文溫柔嘅一面,亦有狂野嘅時候,按摩完就會挑釁你,展示佢另一種按摩技巧。
身材一流,又識搞氣氛。記得有一次準備爆嘅時候,佢笑咪咪咁望住自己,突然停手,然後講:唔俾!
個下真係.....太可惡啦,但真係忍唔住了。
另外有一個動作,好特別(之前亦從未見有師兄分享過類似經歷),咁耐以嚟只試過一次,但真係極至誘人!嘩,當刻見到佢做嗰個動作,真係有種心動嘅感覺 (只係一個小動作,唔係P3)。

過程有好多細節,呢度就唔講太詳細。
冇P3,但已經夠哂豐富。
每次搵佢都好開心 好放鬆。有個人肯聽自己胡說八道,仲要係靚女,按得又舒服。爽。
可能有其他囡囡都好好,不過費事轉,宜家基本上都只搵佢一個,覺得搵啱就夠
回復 Polysiu ##1 的帖子

引人入性

服務幾好
Love to try it. Thanks for sharing

謝謝報告

招呼一流

好好身材
真係好波

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:11