[求一夜情] 又係we7食到免費餐~

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次就分享左個收費陀地中女。見反應幾好所以今次又分享一單免費散餐經歷、都係個句,你地當咸故聽就可以。唔使問聯絡方法
$ o) k# O3 |1 `+ u; }5 Y, ~
( Y& g/ n. X/ q; d  ^+ o話說兩個月前出左ssp買電腦用品,買完下午身水身汗就搵間茶仔坐低食個tea。順手開下we7睇下有乜女可以傾下。咁就發現左今次女主角。照舊we7傾下計。聊下做緊乜野。最記得當日係跑馬。原來條女賭馬都岩。順利成章傾足一個下午。傾落先知原來結左婚。個老公就做生意。老闆級別,不過己經六十幾七十。沒晒性能力,條熟女就四中,兩口子沒生小朋友。咁就岩晒我呢d淫虫滿足啦
; w; P: V7 c* G9 B) ?; U) W& l: X/ c) E" t' i% d* P
愈傾愈發覺條女真係幾年沒搞過。完全係性生活非常渴求。就約左過兩日去爆房。。話咁快見到面。其實都預左同相中人打折。不過都叫做不過不失。只係中女經常有既毛病。小肚腩。。約左係ssp時鐘爆房。兩小時。。上到房就舊一齊沖涼。互相車下摸下。叫條女整個水蕭。原來條女好少吹。佢老公後生時唔好呢味野。所以條女口技仲要我調教番轉頭。真失望。。慢慢調教完。轉攻下路。。多水到暈。幾年沒性生活既女人既淫水第一次見識到 未插都流到床單濕。條女話唔使帶套可以內射。。咁我當然唔客氣。條女身材真係有改善空間。C波仔好揸手。未生過。所以淫西仍然可以接受既緊。只係比佢老公屌左十幾年有啲鬆。。最後傳教士體位先中出一Q..爽完抖抖沖涼。攬下錫下回氣廿分鐘又比佢搞硬。今次比條女主動搖。幾年沒搖過男人。姿態都唔比我轉。咁又內射多次。。滿足之下又回家。。& y  F+ y7 w4 ^# ]) z

7 k0 [: N! \8 E4 k& i其實呢條女前後都係搞過3次。有口爆。有中出。仲上埋佢屋企搞。。不過最後我就主動斬攬。嫌佢太痴身。成日叫我放假有時間就出黎爆房。仲叫我上佢屋企。。最後小弟本著出黎玩永遠都唔會留痕跡既心態。主動cut左佢we7..又尋找下一次經歷
2 w' w3 c  R0 d, X4 ^, \: r6 L0 @ IMG_20220508_100739.jpg

7 A* d/ w; a' j. I/ r. _# X0 Z! E- W佢咁大食,我可以幫手喎
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄我都可以幫幫手,求we7

謝謝分享

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子4 Q' [  ]  z3 b8 P4 a
; e& y3 J: _4 ?7 X& a/ }* O
好好,多謝分享

出色👍👍👍

多謝分享

師兄。收放自如,佩服佩服

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子2 U; `/ S3 Q' H3 M+ P" D+ W4 z

: h3 q# N4 Y# E" F2 B幾順眼下

Is she the one in the picture? Looks ok. Worth a try. You did the right thing to cut tie before it gets too serious.

謝謝分享

多謝分享~~

樣子唔錯喎

賢仔call馬 發表於 2022-5-8 10:31 ; G# e: Y$ o# f7 P: g) {
上次就分享左個收費陀地中女。見反應幾好所以今次又分享一單免費散餐經歷、都係個句,你地當咸故聽就可以。 ...
3 ^: d! i9 o, Y/ T3 n1 z
賭馬, 我唔啱
3 [, P- ~1 ]" c2 ?- @; y; \9 d/ h. Z$ l5 J& S2 x$ C1 C, Y
但中出佢, 我可以

唔沉船就得

dannyng 發表於 2022-5-9 00:12
8 |! a' D5 I; y+ E0 n) E5 t/ Z( _用v7附近的人,都會撩到女,都試比條女直接撩,主動傳自慰片過嚟,不過無約佢。

. `8 j4 L# N" }附近的人其實不嬲多中女人妻。不過真係要好有耐性慢慢試9 \- f  X3 C* H9 I7 U' N3 ]& e
我試過用左4個月時間先約到出黎。所以時間就是金錢。有空閒時間沒家庭就可以好似我咁成日搵女

酷新丁 發表於 2022-5-9 00:59
' c* {1 `8 |' R9 @! g' fIs she the one in the picture? Looks ok. Worth a try. You did the right thing to cut tie before it g ...

4 l4 [( V$ B0 d0 [: |# u係呀。張相係佢we7其中一張相黎
. d9 g9 L; S! d  |$ k2 {& W% J- J4 b小弟本著出黎玩。最緊要唔好痴身惹禍。反正全港有幾十萬個人妻。何必為左一個而放棄整個森林

雕傑鵰嘔夫 發表於 2022-5-9 05:03
( O! s* c& I: J4 g賭馬, 我唔啱
* I& T/ |9 r( b  O5 Y5 K" y7 w2 K1 Z0 ]: Q9 U. a- i. W2 w1 X/ ~
但中出佢, 我可以

) i5 @% N& |* t9 O好多人妻其實都比中出。
; {! S! Y( l2 S! D8 }# q- C) X反而你溝過妹妹仔。樣樣都唔玩得幾無癮

厲利