[求一夜情] 又係we7食到免費餐~

回復 dannyng ##21 的帖子
0 B8 I. ~; a; `& X' U! u) q* R& e& g; ^. D
大把
3 _2 U9 f9 F- m( D3 R; J尤其係外藉
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Mazdamx5 ##40 的帖子& o: d& v4 a- C: \

7 `0 {4 P. l9 i/ @5 e- }係囉* j( g/ K, b1 z! F. J
我早幾日撩個唔太正嘅+ `6 ?# G$ j4 O1 e
都撩唔到

謝謝分享,當甜故聽

Thanks for sharing the story.

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子7 v% J- q* y6 R6 p
9 S3 _# e1 d" h6 q
C兄。呢條女有冇wechat 可以聯絡?

# \" O! {, {1 Z, S) a揀中女人妻想人地回覆。有幾個心得分享下$ |6 Z. }: n# Q! [" i7 o5 E& {1 o1 b+ t
首先要自己個頭像有相、可以唔使出全樣、至少比人第一印象# R$ S, Q  [6 U1 J) k
第二係唔好下下第一句就say hi~等運到、可以加多少少文字、例如~做緊咩呀靚女或者加個朋友傾計?比對方第一感覺知你唔係玩家
% E# M" A) q# V; l' x  Y' m  I! p% n* S3 Z9 ?
咁好彩人地條女真係覆到你。加你朋友。唔好太心急要約人地出黎見面。用幾日時間同人地傾下計。講下日常生活。興趣。等你知道對方多少少底蘊先。如果條女覺得你岩傾。佢自然會繼續同你傾落去。都係個句。唔好抱大期望對方會同你搞野~你當加個朋友傾下計。但唔好下下都秒回秒覆。亦都唔好太急成日搵人地。1 t1 O) ]7 V3 O8 E

6 v# F3 }( \. n9 F$ p3 y0 }可以話比師兄們知。呢個疫情係多左唔少中女人妻玩we7..始終太少外出機會。成日在家湊仔。個老公又返工但搵少左。收入少左自然夫妻關係就差。好自然班女人就要人陪下傾計。發洩下。。中間你地點樣同人妻溝通就靠自己。只可以講係。你可能傾10個先有1個係有機會。但免費餐真係要花好多時間。只不過個種偷食人妻感覺唔係比錢叫雞搵得到

lazybro 發表於 2022-5-11 06:34
9 o* b6 b' ]0 ]回復 Mazdamx5 ##40 的帖子" S) ^( m0 w% F8 q5 a: d' J! C1 i

) F0 e: h- Y/ l; G係囉
7 z3 W5 D6 T7 w) e$ p
愈係靚女愈沒行。呢個係我既心得
5 c# i6 ?. m0 U6 `; a$ Z反而有時無頭像既不明照片反而先係最淫底

幸福賓州

賢仔call馬 發表於 2022-5-11 16:31
; J( R6 |" w6 M$ R: s& S* {$ }揀中女人妻想人地回覆。有幾個心得分享下
# t" I/ h+ @+ X8 N首先要自己個頭像有相、可以唔使出全樣、至少比人第一印象6 M- m& f5 ]% V# P7 u
第二 ...

: Q; e7 e( r* D聽君一藉話,勝讀十年咸書
2 B1 t3 K, q4 f; h睇黎改變下頭像同埋第一句講既野先
% o6 D- l* e# s. w9 v' q無錯,俾錢叫雞唔難,㩒鐘或去其他睇岩就屌
" e: k6 z/ @; r% `, p6 r9 v$ n% ]但偷偷地食人妻果種邪惡感得到手既滿足感先最難
- f" C$ [: H1 U# @$ T& i0 `( H呢樣野同撈開既女人去扑野完全唔同感覺

We7都搵到嘢食,你好嘢~

多謝師兄分享

Tks for sharing

多谢分享

高手在民間

Girl look good

iamriddler 發表於 2022-5-13 02:16
. ]- `# X( m! s! P5 @9 A咁浪費呀?

. h1 Y4 K' m4 D2 p* m! e& K4 s0 x只係每個人既唸法唔同* X+ @5 e2 |8 X- x* j& O
師兄可能你覺得浪費、但換轉我角度、一個痴身中女其實係好麻煩1 r6 T( P: j# Y. b! {3 G+ W7 r
以前好多食人妻師兄分享過、寧願搵一個大家平日唔會煩對方過問事情既玩家、總好過搵一個日日要你報到既人~+ }7 h7 H8 \' Z7 H% O
要知道呢個遊戲係點玩先可以長久落去、容易沉船既人根本唔適合咁樣玩

Mazdamx5 發表於 2022-5-12 07:30
$ `  `& T6 S1 o; M; s3 B9 Z3 N聽君一藉話,勝讀十年咸書
: c; L0 |: ?9 S/ Z% D* ]2 [睇黎改變下頭像同埋第一句講既野先
% X* r; X7 l, m( B2 N無錯,俾錢叫雞唔難,㩒鐘或去其他睇岩就屌

5 \3 y3 T7 N3 H0 [8 B7 u遲d等師兄你食完分享下~

謝謝分享

賢仔call馬 發表於 2022-5-13 12:06 % ^# |9 ]8 ?: r* \
遲d等師兄你食完分享下~
' Q* O, B7 Y) W( L$ g  |; A3 x0 s
呢排都改左作戰模式,可惜都係無一回覆