[求一夜情] 又係we7食到免費餐~

師兄,求可唔可以比個人人妻聯絡方法?^_^😊
回覆 讚好 不讚 使用道具

3 S# W3 D- Q% w( p5 j7 ^6 D
師兄你邊區~因為我自己感覺mk.ssp.tw呢三個地方會比較多、同埋相對容易覆、同埋最重要係耐性、有時真係有時間同啲女磨時間就會成功一步6 a9 k' ]- F8 C; h' M  ^  k
如果咁好彩有人覆到機、真係要好好珍惜機會。加油

求V7, PM

師兄利害

we7 釣人妻要好有耐性

多謝分享

謝謝分享

賢仔call馬 發表於 2022-5-15 17:46 / |6 V* x2 L* H- E
師兄你邊區~因為我自己感覺mk.ssp.tw呢三個地方會比較多、同埋相對容易覆、同埋最重要係耐性、有時真係有時間同啲女磨時間就會成功一步, b  B) C: y3 u
如果咁好彩有人覆到機、真係要好好珍惜機會。加油
0 q0 |6 g# @# p
我都發現多數九龍區域嘅女會有機會覆機,但真係睇完樣岩食又會覆既真係少之又少

Mazdamx5 發表於 2022-5-24 14:24 / V6 |9 h2 L$ \6 n  P' w4 {" J7 U- z" l
我都發現多數九龍區域嘅女會有機會覆機,但真係睇完樣岩食又會覆既真係少之又少
" @; b5 M* |, [
所以咪要花好多時間去做呢件事$ ^# E4 e4 d2 Q2 ^  l" z' o
可能浪費左成個月去同條女傾。到頭黎根本沒下文9 g( u+ J8 d1 p' I1 N3 Z. T7 y% _
小弟亦都試唔少。但亦都可以唔使幾天就食到個免費餐
1 U$ J2 }( \& j/ m2 m5 Y- J# g8 ^  k% l7 ]6 A# W  V
好講緣份架~樣未必重要、把口知點氹到對方中既深處
9 {( }+ Q( ~) x7 ^8 d$ l" Q. u: v自然好快到手

好正

回復 賢仔call馬 ##1 的帖子) f! Z0 }3 j9 S. [  j, a# z: J4 o& v

# b9 V# K5 h  `多謝師兄分享

師兄 可否pm v7 thx

大吃C9

師兄果然係高手.

- I5 m& b' N, F/ g1 C! N+ c師兄可以分享聯絡方式嗎

跪求we7

賢仔call馬 發表於 2022-5-24 15:18 9 c' y" o$ t* S( n5 H  t
所以咪要花好多時間去做呢件事
1 P2 y% {' n  f可能浪費左成個月去同條女傾。到頭黎根本沒下文& s: t. n: C3 s- ~! R- y
小弟亦都試唔少。 ...

9 k1 \; X+ s0 ~* c( z# |呢排換左頭像,出九龍,即刻多左2條女主動say hi ,但似係搵食賬號$ W& [/ p1 J2 [$ V
都係反而自己hi果d無回覆,真係難,佩服巴打你有咁既能耐

Mazdamx5 發表於 2022-5-28 13:15 ! @: p( Q+ B' Q+ }; a. e  C; M( r
呢排換左頭像,出九龍,即刻多左2條女主動say hi ,但似係搵食賬號
  ]( F% o+ c9 j9 a都係反而自己hi果d無回覆,真係難,佩服巴打你有咁既能耐
0 B6 q( w2 `, H8 c* e6 N
沒有期望就沒有失望~say多100個hello4 k9 ?' u$ A# v& ^" _1 O
總有1-2個會覆機
7 m, \" V+ y1 i6 I! R6 K! s- r漁翁撒網麻" O* {( o0 [. m0 N6 C0 H, @! e
有回覆個啲又岩心水既千其唔好心急、逐步黎  G0 ?& p6 F3 _2 z  m
之前我無乜經驗個陣。就係成日太急。有個離婚人妻同我傾左成個星期終於肯玩視像傾電話。點知當晚講錯野。第二日即刻比人block左。
- T$ J9 L7 w5 I/ h* Q) ^9 f3 Z要累積好多經驗番黎。我都係過來人。所以分享比各位師兄知心得係點

美女

比聯絡方法我