[吊人發洩] 土瓜灣有哪個可食用

琴晚講完  今日即刻鳩癢 又走番去睇下

仲係到呀 無乜點走樣  身材都無走到

佢舊時叫糖糖

係真波.....彈就.......見人見智

小妹妹仲係好撚緊

不過又貴左  最平個餐依然600

但想玩兩Q要1300  最貴睇牌寫要1800 唔知有乜野玩

睇141個網d價同佢實價係唔同。 去既師兄要注意下 問清楚先

ps千奇唔好太快比佢坐蓮   今日吹爆完一Q  回完氣升番支旗帶套

第二下諗住無咁快出  咪訓係到等佢郁先   點知......嗚呀     

慘,仲要問番我點解咁快既...........不過都送左個事後肅比我

龜龜龜龜龜 發表於 2022-6-4 20:50

咁正,騎爆你,EVA騎唔夠兩分鐘就話睇我表演,瞓底叫我插佢

咁好騎功真係要去試試,多謝師兄提供意見。另想問吓師兄係咪walkin,難唔難入閘
hilux2 發表於 2022-6-5 00:07
咁好騎功真係要去試試,多謝師兄提供意見。另想問吓師兄係咪walkin,難唔難入閘

我係直接去呀. 我驚唔同左人

所以無打電話約     其實都約一約好  

hilux2 發表於 2022-6-5 00:05
咁正,騎爆你,EVA騎唔夠兩分鐘就話睇我表演,瞓底叫我插佢

唔知累定點

我個次都係 佢騎幾下就同師兄你一樣,訓低叫我自己黎

龜龜龜龜龜 發表於 2022-6-5 00:55
唔知累定點

我個次都係 佢騎幾下就同師兄你一樣,訓低叫我自己黎

哈哈,我想話我想睇你表演多啲,但驚佢閪面
iamriddler 發表於 2022-6-18 10:09
睇完COMMENT試咗車模

先講外形,副body無得輸,樣都得,絕對model型,只係嫌個眼妝怪怪哋,淡妝反而更好。 ...

多謝師兄詳細報告
iamriddler 發表於 2022-6-18 10:09
睇完COMMENT試咗車模

先講外形,副body無得輸,樣都得,絕對model型,只係嫌個眼妝怪怪哋,淡妝反而更好。 ...

個肚有抽脂紋

多謝分享
九龍城道有泰菜   真定假
未得閒去視察  有無師兄見過
Reply poorguyy ##8 Add Thread

want to ask is 車模 a 人妖?
回復 jackripper83 ##52 的帖子

She is not
lokielok 發表於 2022-5-21 10:19
可以試吓仁昌高妹,幾有台型,高、fit。膚色比較黑,服務就正常基本野,30中啦。
師兄可以去望吓。

呢檔野都幾伏下
dennle 發表於 2022-8-2 11:49
呢檔野都幾伏下

咁果度我淨係吃過佢……其他冇試過😅😅😅
花花大師 發表於 2022-7-10 19:35
跟食左車模,都OK好玩,態度唔錯、唔催鐘唔屈錢,估唔到土瓜灣都有可食之選

多謝師兄提供。又可以多個選擇

咁樣兩Q 收幾錢?
回復 hilux2 ##14 的帖子

冇服務
回復 ryu020hk ##59 的帖子

近期多左泰菜   x興 幾靚  4魚吾值

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 19:43