呢個咁靚既女神,身材好,又識得調情,成個過程都令我好回味

名稱: 思思 SPA
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B58353-太子-水療SPA-思思 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

健身中心: 思思Spa
健身教練: 小喬

相頭:8.5/10 真係幾靚女,電眼,係我女神既type 身材:9.0/10 靚波, 好fit身材, 瘦得來有線條, 個pat有肉好揸, 對腳好得👍

服務:9/10 順德人,態度一流

P1 小喬一出手就知道係識按既, 唔係亂黎, 佢首先幫我按頸同膊頭, 用力對於我係適中, 唔會太大或太細力, 佢好細心 咁問我邊度攰, 佢按完全身再就集中按呢D部位, 穴位拿捏得好準好舒服, 佢又夠力, 按完成個人鬆晒同無咁酸痛,一開始已經不停講笑, 完全唔洗諗話題, 唔怕有悶場, 仲要係調情高手, 慢慢講下野引我, 越哄越埋, 係我耳邊吹氣, 輕輕力lam耳珠, 條野扯起喔有升高個pat, 佢幫我掃下袋袋, 再劣下條野, 全身血氣集中晒係一個位置…..

P2 小喬自動自覺除清, NURU技術唔 錯, 用波波係背隻漫游, 感到佢個胸好滑好軟, 佢慢慢打圈, 呢樣都其次, 佢吸引在可以好好控制氣氛, 一個細微既動作, 一句不經意既說話, 就把我既情慾保持係高點, 轉身了, 佢model既身型已經好正, 加上每次望住佢對眼, 都會俾佢吸引著,好有感覺, 佢好識運用自己個身體, 用唔用部位去刺激我, 特別係對長腿, 最後車住派彩…..
多謝你嘅分享
長腿I like👍👍👍
頂..硬晒,要即去
回復 Dickyliu ##1 的帖子

thanks for sharing

多謝分享
好吸引咼
好正呀!

Thx tux

Thanks for sharing!

HK_Legend / Legend_HK
Forum.sex141.com/eforum/

'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it", Rihanna

Ïnsanity is a State of Mind", Hawkeye

多謝分享

正啊!
多謝師兄分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:37