[賽後報告] 童顏巨乳二十四開24小時特價優惠:45分鐘口爆N次只收500蚊

名稱: 童顏巨乳二十四開
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B69090-佐敦-樓上骨-童顏巨乳二十四開.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇到報告話佐敦區有個頂級新囡,樣貌身材都有酒店級數,而且服務人人讚,睇埋廣告相,即時預約,準時上樓,展開淫濺之旅,遇上靚女童顏巨乳二十四開,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,係沖涼房比童顏巨乳二十四開逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,童顏巨乳二十四開水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,上床大家肉博,條摩打利漫游勻全身,用最快最準嘅速度,發揮口舌服務嘅威力,搞到我死去活來,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。到咁上下先來猛力策騎,配合大M字腿騎士,簡直有如電動馬達,咁好嘅對手真係可遇不可求,之後男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到童顏巨乳二十四開鮑魚出水,加上童顏巨乳二十四開越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,最後一程老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,囡囡咁屌得,梗係要大大力喂飽佢啦,九淺一深未夠,來個側入,頂到子宮盡頭至狂射狂爆,千億精兵無一生還,事後係床上傾計,佢話佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死開心。童顏巨乳二十四開咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
正嘢喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 13:43