[囡囡推介] ❤新到童顏巨乳索女~就是我要的巨乳女神

名稱: ❤大包米淫體推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B71211-尖沙咀-樓上骨-❤大包米淫體推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟得閒冇事係141上睇到新女大包米淫體推拿 GiGi,
Advance booking 後
按鐘後見到一大大大波,童顏巨乳雪白靚女。之後沖涼便趴在床上。她按時會詢問我力度是否夠力,由頭到腳都有按到。gigi好健談,得知我是初試按摩後便話會同我講明d流程,邊按邊吹水。途中接左個電話,之後會同我say唔好意思。會問冷氣是否適宜。之後終於按完,準備抓龍筋了,她去沖左個涼。回來後便浴巾裹身,之後便除低開始拔龍筋整蠱何b 同r春袋。我此時雙手不得空閒,盡情遊走於她的雙乳和肥鮑。
佢跪床含情脈脈地望住我,好似Dry爆大食人妻見到情人咁款,先挑逗我上面,再用脷漫遊全身,我望住佢對深溝水滴雙峰搖啊搖,已硬過碌鐵了,跟手佢就摸住我兩粒堤子,一口含落黎慢慢吹奏,佢既吹功好L正,俾足10分!吹左有5分鐘時間,吹完會問我舒唔舒服,當然舒服!咁大對波我當然示意佢先坐上黎un返兩野先,超大對水滴大8字波燈上下搖晃!我亦唔執輸食曬佢兩邊提子,跟住兩條肉蟲換個狗仔推車姿勢,大鑼友屎怱撞棍式推左一陣就出左野
事後佢同我去沖身洗乾淨
之後主要都係傾多陣偈閒話家常say goodbye。

登錄/註冊後可看大圖

多谢師兄分享~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~~~~~~

多謝師兄分享

好大波

very good for me

多謝師兄分享