[囡囡推介] ❤短髮明星級素人~功夫到家男人尋

名稱: 長腿魔女❤lala
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B71041-荃灣-樓上骨-長腿魔女❤lala.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭:8/10 短髮明星級素人
年齡:30加減
身材:大C真波
身高:170 長手長腳囡囡
沖涼有BM,水簫,洗得好乾淨,囡囡好注重衛生, 啱嘅出嚟玩最緊要安全,乾淨!沖涼冰找水燒完一陣,我話頂唔順就出去抹身上床,做背嗰時要讚,囡囡用條脷舐勻我全身,舐到小腿先至停,又有幾下波推,好舒服! 轉正面囡囡擘大我隻腳做毒龍,雖然唔深但係條脷好勁抽,跟住就開始吹,一下一下好用心,吹緊嗰時我問囡囡有冇口爆,囡囡話有但係亦可以孖q,咁我就拿拿聲上套同囡囡翻雲覆雨完咗第一q。
條女好似比我屌到有feel >>> 潮吹噴水
囡囡細心清潔乾淨後 ,喺床度吹左陣水,囡囡廣東話好正,唔講仲以為係陀地,一路吹水佢有一路撚雀,等到咁上下又嚟幫我吹過,第二q同第一q情況相約報告完畢。

返食指數:8/10 太多囡囡未試

登錄/註冊後可看大圖

多謝分享
多謝師兄分享
謝謝師兄報告
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~

謝謝分享!
多謝師兄分享
very good for me
多謝分享好介紹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 09:06