[賽後報告] 噴水小野貓任砌任吹任爆任屌, 免送事后箫服務有保证 45分鐘只收500蚊

名稱: 噴水小野貓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B71735-太子-樓上骨-噴水小野貓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去開太子區行街,順便洗下樓,見到靚女噴水小野貓 有開工,見佢甚有氣質而且無撈味,即時撳鐘溝通下啦,女神噴水小野貓 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,之後大家互相剝衫褲,手拖手行入浴室,佢嘅波推功夫認真一流,玩夾腸仔更係至耍家,洗白白期間更同我大玩冰火七重天水中簫,令我慾火高燒,上到床,先幫同我全身按吓,由輕到重唔係亂按,跟住就用對大波同我波推全身,身心都比佢推到鬆哂,真係好撚正,大家攬埋瘋狂玩,佢主動波奶我全身敏感部位,睇來上床玩得仲激呀,搓揉對大竹巨乳,真係無得頂,之後AV式高級環保吹,整條含晒入口,下下深喉,有節奏,吹到雪雪聲,火中燒支棍都扯晒旗,慾火難耐,上套埋牙合體,男上抽插,下下隊到入子宮咁,噴水小野貓 比我屌到反晒白眼,流晒西水,再轉女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,最後狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,盡插一輪後先推爆,精液射清,爽撚到爆,噴水小野貓 服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 luffy99 ##2 的帖子

多謝分享
多謝分享好介紹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:02