[新兵問路] 現在有無師兄到芭堤雅?現在咩環境?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想了解下嗰邊啲浴場同酒吧街開返沒
浴室全關,walking street 得半條街,俾印度霸左,s字店好大果間有開,但好 chur,女唔掂
回復 Johmmy ##2 的帖子

😭😭😭😭😭😭唔該!
在这里块1年半了,大浴室还是关着 其他基本全开了 步行街恢复7成 lk恢复100 6巷恢复7成 各种7巷8巷啤酒吧 恢复5成  
希望可以快啲復蘇啦⋯⋯指女女及酒吧。
係冲涼冇,其他全部有開,walking street少一半,都係去pin up/palace, 其他一般;soi6 有,不過食用指數低過以前。

快餐按摩店有,不過早收
怀念过去
我12月時在soi 6只開3成左右,而且食用率不高,而家情況應該好番一點吧
女少,开是都基本开了,没开的也是倒闭了,疫情改变了很多
請問 Hollywood ,Stardice ,differ
有無開 和 裡面乜環境 ?

Thank !
agogo bar 仲有女跳舞嗎? 有時未必想屌, 只係想去agogo玩一晚
comeonjames 發表於 2022-5-18 19:23
agogo bar 仲有女跳舞嗎? 有時未必想屌, 只係想去agogo玩一晚

之前啲吧係用餐廳牌/hostess bar經營, 只係齋talking, 問過啲僅餘仲有工開嘅相好, 而家有女跳舞喇
回復 titchu ##6 的帖子

唔該!
就黎去 希望好返哂!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:55