[囡囡推介] ✹吹工好舒服,含吹奶啜剛柔運用自如,真係細佬都話收貨

名稱: 長腿魔女❤lala
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B71041-荃灣-樓上骨-長腿魔女❤lala.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期日例牌係同老婆外家一齊飲茶,老夫老妻一早就冇咩激情啦,不過每每當住老婆面去偷食又覺得特別刺激。今日神咁早去好彩攞位定,同外夫飲茶灌水咩都吹一輪,等老婆後到一邊聽佢哋傾訴八婆計一邊起歪念,人齊食咗一陣就求其穩個藉口落樓,行7分中上貴生

上到去女唔多,好彩撞正lala回,長腿魔女 lala 睇落好正
,順眼樣靚長腿高係C奶仔,健康膚色皮膚勁滑手,有女人味對眼幾識放電,正經面口之下有股姣味,啱晒我現下偷食嘅慾望

入閘同佢講趕時間食個開餐,叫佢唔使解甲就著主件戰衣吹爆就得,迅速洗乾淨細佬,一出浴室佢已經跪地一啖含落來,吹到雪雪聲爽左一陣攤上床繼續享受佢口技,點知轉做慢簫,玩死人咩,lala口技同場算高級,當時谷精上腦幾想即刻搵多個簫后入來雙吹就爽,可惜無

lala吹工好舒服,含吹奶啜剛柔運用自如,真係細佬都話收貨,強頂五分鐘就將谷左幾日嘅米青爆晒入佢把口,冇閃冇缩啜到實,射完繼續含啜到軟先吐落紙巾,點知一嘢醒個事後簫比我,差D比佢又吹返硬,真係咩都射9曬

事後唔休息啦過水就閃人,男人有時就係咁,偷食時急急腳驚死被人發現,食完又唔想抹嘴,明知老婆等緊都慢慢行返去,我篇報告都係坐係酒樓邊食邊寫邊回味而家發比大家昅下  

登錄/註冊後可看大圖
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享~~~~~~~

多謝師兄分享~~

正呀

多謝師兄分享