最緊要有大車 ,囡囡態度好 鍾意笑 夠主動 ,一定會番食

簽到
名稱: Ark SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B30795-尖沙咀-水療SPA-Ark SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

健身中心:方舟                                    
健身教練:moka                              

相頭:8/10  
概念圖  真人順眼
身材:8/10
大約C-D波好好揸  

服務:9/10                                   

P1:上到去應該係baby開門俾我,之後就自取其浴 ,沖完之後moka就幫我抹身,估唔到佢按摩幾舒服!

P2 : 之後揀左nuru,攬左陣之後開始落油 ,佢對波壓落黎先去掃背,之後轉正面再落油用對波推,一見到大波緊係要補下鈣 中車起步,之後即轉大車,係咁開turbo,又幫我磨棍,之後叫佢轉側身位    ,一路車住,另一邊用手捽下佢個鮑, 囡囡有問我邊d位敏感,我叫佢食下我lin,又錫得好舒服,之後feel到差唔多就叫佢幫我打出黎,佢技術真心唔錯!

總結:食服務可以試 ,同埋最緊要有大車 ,囡囡態度好 鍾意笑 夠主動 ,一定會番食

落樓價:1000

多謝你嘅分享
吾錯!
多謝分享
回復 Dugh575 ##1 的帖子

thanks for sharing
大車

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 14:52