🌟 新場豪華Spa,軟熟真波冰冰,服務唔洗講都知正啦,玩得傾得,又nice

簽到
名稱: 豪華 Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B70791-尖沙咀-水療SPA-豪華 Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

健身中心:豪華

教練:冰冰

環境:9/10 豪華裝修無得輸

相頭:9/10 姐姐組,人妻feel,有韻味好睇

身材:8/10 160高左右,肉地好身材,軟熟真波

服務:10/10 服務唔洗講都知正啦 玩得傾得,又nice ,

PO:自行解衣,一齊沖,一邊傾,一邊 磨,攬住一陣真係唔想停

P1:落力俾心機按,有力道,邊吹 邊按好快完左

P2:轉落水床玩,先黎R兩下背,R痕

功夫要再磨練下,之後落油,訓身漫 遊,遊得好落力好舒服,轉身再黎不斷 波壓夾腸,得閒上黎車下好enjoy,再69,食足好耐都無反抗又無叫唔好,

玩到頸邊先放手

P3:轉移陣地開戰,男上女下開始,由

於怕小弟頭大整親教練,使用緩慢攻勢,

邊車邊攻擊,教練無黑面,仲回應話咁識

做,既然教練開心,我就更加落力去付

出,玩到咁上下,仲不停換pose,教練無黑面仲話幫我完事,

最後 不負期望,男上完事
多謝你嘅分享
回復 TouchID ##1 的帖子

thanks for sharing
好想食
多謝師兄分享