[囡囡推介] G奶按摩日式Nuru身材正到爆,性惹火身材,夠性感又好野性

名稱: G奶按摩日式Nuru
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B68900-佐敦-樓上骨-G奶按摩日式Nuru.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

放咗工;戇鳩鳩去咗佐敦洗樓,其實心目中已經有目標,佢當然係我至愛嘅G奶按摩日式Nuru啦,入到G奶按摩日式Nuru工作室,大家先傾偈培養一下感情,囡囡青春味十足,兩個36D真波,水汪汪眼,紅唇笑容燦爛,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓我支棍,流露出狂野本性,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,G奶按摩日式Nuru望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,乾身上床,趴係度比G奶按摩日式Nuru按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,首先來個玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,G奶按摩日式Nuru好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,再來騎上來喪搖猛騎,36D豪乳上下左右搖擺,西水長流,表情豐富,跟住玩推車仔,囡囡豐滿靚籮好有彈性,配合我嘅推送抽插,仲有收音飢,真係欲死欲仙,高潮一浪接一浪,成條鳩入到盡,小小動作已經令G奶按摩日式Nuru瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,G奶按摩日式Nuru好似女朋友咁,想唔番食都幾難。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~~
回復 尋花問柳人 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享
Thanks for sharing!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:28