[曼谷] 5月16 毛毛新年快樂 補記

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期一 大雨滂沱 本來打算去三十三巷的我轉去Thonglo 的Momo. 到步後只有兩囡可撊 Soda or New Year. Soda height 170cm bust 94cm 大隻馬大胸 不禁想起早前42E 的經歷 就選了新年。匈奴人患了創傷後遺症是一件非常悲慘的事。
囡囡白白的 有改過容 但改得不錯 雙眼改得很精致 (Happy 的Hwan 的雙眼皮就被人一眼就認出割的。) 小奶但奶形不好看 下身都有小肥 不能說滿意。英語都能交流 還問我隆胸的意見。她本來想加36D 我話你只有158 36D不成比例 33或34C 已經一手揸唔哂了。 佢現在Koo牙 但佢話佢識做唔會傷害我的小弟弟 555。 泡浴後上床 佢問我想快定慢 我話慢我才享受。咁佢就開始了佢的太極神功 好似水蛇一樣 小弟弟如入夢境 飄飄欲仙 開始了很久沒有咁耐嘅第一Q。抖抖再吹下水9o分鐘 己去了大半 佢話再來一Q嗎? 但我話剛才的大滿意了 再來趕一Q 沒有必要呢 真是貴精不貴多!很多囡因為要趕時間 不太多會用slow motion, 這個是好耐未遇到的內功高手 真係真人不露相呀。
我仲以為樓主玩到癫咗, 五月嚟“新年快樂”
回覆 讚好 不讚 使用道具

New Year 是清邁人所以皮膚白白,而且去過韓國做,佢識少少韓語✌

回復 sathai ##5 的帖子

佢對眼可能係韓國整 真係整得好靚 佢話自己係韓國做waitress 唔知係咪做帝皇餐 😆😆

UncleGF 發表於 2022-5-19 16:09
回復 sathai ##5 的帖子

佢對眼可能係韓國整 真係整得好靚 佢話自己係韓國做waitress 唔知係咪做帝皇餐 😆😆

佢係我第二選擇,第一我會選Liza,不過Liza已歸家

UncleGF 發表於 2022-5-19 04:56
星期一 大雨滂沱 本來打算去三十三巷的我轉去Thonglo 的Momo. 到步後只有兩囡可撊 Soda or New Year. Soda  ...

聽落都唔錯啵

UncleGF 發表於 2022-5-19 04:56
星期一 大雨滂沱 本來打算去三十三巷的我轉去Thonglo 的Momo. 到步後只有兩囡可撊 Soda or New Year. Soda  ...

怠覺Soda 正D

感觉不错worrrr

回復 idiot88 ##9 的帖子

真開心, 開始回復正常。 愈來愈多報告。

Momo冇令女了

多謝各位c兄支持

毛毛真的冇乜選擇

那天是泰國假期 好多在泰工作的日本仔出動 更加冇女

好像有个叫nana的不错

阴公甘都得

回復 lglonelyguy ##15 的帖子