[囡囡推介] ❤可能全個老尖最大大大波的女女

名稱: 40G真波日式露露
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B71211-尖沙咀-樓上骨-40G真波日式露露.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇見D女波彈彈就引人犯罪,忍咗成晚,去開tst食飯,
順便搵條大波囡囡開番個炮先,
40G真波日式露露 ~gigi心口好有睇頭,絕對令我塔晒糖,
Advance booking first
入到房就互摸,大波配上粉紅乳暈乳頭,輕輕逗下已經有晒反 應,
佢主動幫我除衫沖涼,先嚟個鴛鴦浴,洗白白主動又投入,
搽沐浴露後就幫我清洗搽出泡用 body來幫我磨推全身,水蕭技術,
吹功唔錯,之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,吹技屬 高級組,
雪雪聲好到位,急不及待帶套瘋狂策騎起嚟,gigi下下搶韁好鬼狼,
表現非常放蕩,搞到我興奮無比,佢嘅叫床聲更愈黎愈響,
真係屌得好玩又興奮,令我爽到震,完事後放低家用走 人

登錄/註冊後可看大圖
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~

Thank you for sharing brother!  

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:08