[唱K-GF] 賓印係甘加價

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一排冇玩賓印甘搵啲女問下價,點知一問嚇能死,8-1k1個鐘,12-15k2個鐘 仲要就佢放假 甘一定有人接佢地先會開到呢啲價啦,究竟咩人會用甘價錢屌屋企都有既德成女傭呢
多謝分享。
應該係800一個鐘,宜家好識揾銀
76guy 發表於 2022-5-19 22:03
一排冇玩賓印甘搵啲女問下價,點知一問嚇能死,8-1k1個鐘,12-15k2個鐘 仲要就佢放假 甘一定 ...

打錯係1.2-1.5k
多謝你嘅分享

多謝你嘅分享
係邊度搵嘅?唔該曬!
我有TG群裡有很多印女出來做。問過很多開價多數1200有些甚至1500講明帶袋,還價1000話THANKS。有個800肯但齋看相已一般,其他未看真人看相較為靚少少都要1200。有部份平日都可出來。早兩年前很多印女800還有帶唔帶袋男方決定,現在可能大多香港男人無得去大陸或澳門解決所以炒貴了
愈玩愈貴, 個個都吊高黎賣
169cargod 發表於 2022-5-26 20:32
我有TG群裡有很多印女出來做。問過很多開價多數1200有些甚至1500講明帶袋,還價1000話THANKS。有個800肯但 ...

星期日見到啲賓印有幾個靚心照啦,開得貴我估係因為太多所謂tg group,加埋好多想foc既報串,正常開5-800已經好多計埋房錢1k屌屋企隻工人,過呢個價一定吳駛諗
76guy 發表於 2022-5-29 05:30
星期日見到啲賓印有幾個靚心照啦,開得貴我估係因為太多所謂tg group,加埋好多想foc既報串,正常開5-800已經好多計埋房錢1k屌屋企隻工人,過呢個價一定吳駛諗

現在想搵個500兩小時相信幾難,有都唔好玩可能有老又肥。個個800最低消費,1000好似基本價,1200-1500也不奇。
在IG有幾個印我有她們帳號見到她們有時出入是高級酒店,即是四季和101這間,並有個男人開車帶她們出外玩。我相信這些高級酒店不是她們幾個女仔租應該是有濶佬比。香港人都舍得洗
真係越來越貴,之前約開一條印尼妹 800/2hrs,約左4,5次之後開始有微言,話我比得少,話識左條鬼佬比1500佢,最後仲唔受我約 blocked 埋我。。。。
cbr600rr 發表於 2022-6-2 13:34
真係越來越貴,之前約開一條印尼妹 800/2hrs,約左4,5次之後開始有微言,話我比得少,話識左條鬼佬比1500佢,最後仲唔受我約 blocked 埋我。。。。

就是因為市上有人比1200-1500啲印先企硬價。遲些可能挑戰1800
如果俾咁多錢我寧願去spa
性價比低
169cargod 發表於 2022-5-30 14:26
現在想搵個500兩小時相信幾難,有都唔好玩可能有老又肥。個個800最低消費,1000好似基本價,1200-1500也 ...

通常係啲老蘭中老年鬼佬先肯俾,我就諗屋企後生賓妹俾一千銀屌我吳會屌
76guy 發表於 2022-6-10 21:42
通常係啲老蘭中老年鬼佬先肯俾,我就諗屋企後生賓妹俾一千銀屌我吳會屌

今時唔同往日,在Skout如有後生女樣好少少做直播穿得sex啲十幾個狗公想入非非。賓印價疫情前後拉高50%都是香港人攪出來。有些人1500攪女當食餐飯
169cargod 發表於 2022-5-26 20:32
我有TG群裡有很多印女出來做。問過很多開價多數1200有些甚至1500講明帶袋,還價1000話THANKS。有個800肯但 ...

唔關事,
D傻仔頂爛市都5,6年
之前約開個件賓, 而家都話要1K/1Q. 加埋房錢咪成1.2K, 我都費Q事回佢, 之後直接BLOCKED鳩埋佢A/C.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:22