[九龍走地G] 怕遠怕麻煩? 送埋俾你

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

STP1.jpg 8 x- ?2 q* r# o7 r. f2 F

+ e7 e$ a- ^+ a STP 2.jpg
5 s! y) ]5 @+ E" w# {) C$ }+ G) k! C7 |* R4 j1 j- j
! W2 N) R8 \  A! x' i+ A
再思推出的自助檢測套裝又嚟啦!: {' H( D  S' r) z: T# ~9 c/ e
如果大家係住偏遠地區,又或者係住屯元天嘅巴打。附近又無提供性病測試嘅機構,又唔想特登走出旺角/港島咁遠。! w* ?9 q/ g1 \! _

/ q) {; p% s% n$ V不如就掃瞄個二維碼,登記及索取我地嘅愛滋病自助檢測套裝啦! 到時收到短訊後去翻當初所填寫嘅順豐站領取就OK架啦! 做完之後記得要將檢測結果whatsapp翻俾我地!!6 ?6 N, \' A, P: X
, m6 }/ z5 D3 A! X: ~: b
但如果你想做埋其他嘅性病檢測,小編都係會建議你打電話或者whatsapp同我地聯絡同埋預約測試。
% Z7 h7 d/ Y# [: m  N8 k' v3 }0 a# M6 H: A0 X

4 Y( Q1 V! b7 w7 \4 KCHOICE再思社區健康組織同你分享:8 u6 @4 @* h4 _7 f! l, X( |/ d

- [2 \: U7 }0 p9 C4 g其實性病/愛滋病主要經由不安全性接觸(如:口交、肛交及陰道性交)、血液接觸、母嬰傳播而感染。性病是一種嚴重的疾病,會影響性器官及引致併發症,甚至死亡。而愛滋病也是性病的一種。正確使用安全套能減低感染性病/愛滋病的風險。發生性行為(包括口交、陰道性交及肛交等)時,必須正確使用安全套。另外,定期進行身體檢查/性病測試能保障身體健康。我哋提供愛滋病毒/梅毒快速測試和性健康諮詢,免費、不記名、保密。對性病有疑惑,歡迎隨時聯絡我哋傾計㗎,一齊保護自己和身邊所愛嘅人!
. h5 ]: u; O/ P& W* d4 t- p依家我地再思開咗一個新的再思圍爐TG群。快啲加入我地一齊係group 入面傾計啦,有任何問題都可以係group問我地架。  {' J& f8 T& ~/ P1 ]8 O
再思社區健康組織) d0 H9 i- V" a" k1 P. |2 o+ j
電話: 31889024
) l$ ~' c/ Y& _$ R) @whatsapp/signal: 64248126
  D0 d( T' I0 S7 B8 H0 {! L8 {) bWechat: choicecare4 h4 H( Z9 v4 ^% a+ [1 V% k
Instagram:choicexhealth
( ?8 q. t5 Z4 Y% o1 sTelegram:choicexhealth) x! A* L' `/ g! G- C3 m! N
地址: 旺角弼街9-15號恆利中心302室
/ {$ T: V6 B& e4 F#Condom #Sagami #Okamoto #Durex #岡本
6 L" y' |( ?6 |- g4 t" V$ K#安全套 #KY #Lubricant #免費 #Free #0.01 #大碼
0 @, ^& j" J" a! e6 y. x$ i#HIV #AIDS #Syphilis #RapidTest
#愛滋病 #乙型肝炎 #梅毒
8 {, w2 q  ]0 u* x: j$ o#快速測試 #性病測試 #再思 #PTGF #PTBF #CHOICE #sex #hkcouple #淫娃 #中出 #扑野- z6 d0 _+ G0 Z% d& a# I# R
大家做咗檢測未啊?  未嘅巴打記得盡快登記索取我地嘅愛滋病自助檢測套裝
檢測要定期做架。大多建議半年做一次。但如果發生咗高風險嘅性行為,記得3個月後就要驗一次啦!
點用架?
AIDS 都有得快測,厲害👍
回復 Playhard69 ##5 的帖子4 }- e/ |: f; r

1 w. M3 W  F4 M, E# D2 e係啊,師兄都可以申請做下。驗完咪知自己係唔係健康。之後都玩得安心啲啦
各位師兄記得要做測試
回復 bbd ##4 的帖子/ K% x* a/ T7 T# Q1 A: E/ F
1 `+ l3 A3 F7 `9 r- _" N/ F4 J
取口液樣本 簡單方便!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:54